ושוב דיאטוה

yafitavni

New member
ושוב דיאטוה

אני שלושה חודשים אחרי לידה, העליתי 30 קילו בהריון ו20 קילו ירדו לבד. עכשיו הגעתי לרגע הקשה אני שוקלת 65 (מתיימרת להגיע למשקל 55) והמשקל לא זז. אני אוכלת פירורים כל היום, עושה ספורט לא בהתמדה. והגוף פשוט מסרב. מסרב להיפטר מהקילוגרמים המיותרים שמעמיסים ומרפדים את גופי בצורה כל כך מכוערת? מה לעשות? איזה ייאוש! שלשום נשברתי שהמשקל לא זז ואני מענה את עצמי סתם.. אז חזרתי לאכול והיום התחרטתי על זה וחזרתי לשמור... מה יהיה הסוף איך מורידים 10 קילו?

חן123

New member
קודם כל לא אוכלים פרורים

תנסי לספר בערך מה את אוכלת חוץ מיזה הייתי הולכת לעשות בדיקות כלליות, לםפעמים אחרי לידה הגוף קצת "מתחרפן" ואפשר לבדוק בבדיקות דם אם בלוטת התריס עובדת כמו שצריך וכו' בהצלחה חן

ברוכה הבאה.

לפעמים פירורים משמינים יותר מארוחה מסודרת. גם לי היה ניראה שאני אוכלת מעט וכשרשמתי מה אני אוכלת ראיתי שמבחינה קלורית זה המון. לי לקח חצי שנה להוריד מישקל עודף של אחרי הלידה. אז- אנחנו כאן למענך-בהצלחה

1אורניתה

New member
פירורים-למה לא!!!

בזה שאינך אוכלת או להגדרתך אוכלת פרורים השגת תוצאה הפוכה מהרצוי וזאת למה?-כי הגוף שלנו מוכנה חכמה! כאשר אנו מונעים ממנו את מה שהוא זקוק לנו לצורך תפקוד תקין הוא "דואג" להשרדות שלו ושומר על הררבות,שזה אומר מאט חילוף חומרים,שזה אומר,עובר לשמטר חסכני=שורף קלוריות לאט יותר=נצילות נמוכה. דווקא עליך לאכול מתון כדי שלגוף,יהיה מה שהוא זקוק לו כדי לתפקד ואז הוא לא יצטרך את העודפים וימהר להפטר מהם בדרך של ניצול מקסימאלי של מאגרי השומן=שריפת קלוריות מקסימאלית. אגב דיאטה שבה את מרגישה עייפה או חלשה סימן שאינה מאוזנת! בהצלחה

ברביוץ

New member
../images/Emo22.gifמשהו שעובד בשבילי...

אני אוטוטו 4 חודשים אחרי לידה ונשארו לי 4 ק"ג עודפים. מהרגע שהחלטתי שאני לא נלחצת מזה... פתאום התחלתי לרדת במשקל. אני החלטתי שכל השבוע חוץ משישי ושבת , אני מסיימת לאכול בשעה 7 בערב מקסימום!!! ואז אני רק שותה. אני משתדלת ללכת פעמיים בשבוע + אני מקווה למצוא קורס עיצוב וחיטוב. אז קודם כל בלי לחץ!! כי זה כמו חוק מרפי - נלחצים אז לא יורדים במשקל!!!

קלריסה

New member
אני נוטה לקבל את דברייך

זה נכון ובאמת, אם משהו דחוף, מתסכל אם לא עומדים בו אבל אם מחליטים שרוצים להגיע ליעד מסוים ויום אחד נופלים, אז קמים ולא נורא, זה לא שהרסנו את ההגעה לתאריך/משקל היעד. יפה, אהבתי את ההגדרה שלך

pitzi3

New member
קודם כל להוריד לחץ..

ואז ברגע שפחות תתעסקי עם עניין האוכל יהי לך יותר קל. לחיות על פירורים זה לא לעניין כי זה בהחלט משיג את התוצאה ההפוכה- הגוף מנסה לשמור על מה שהוא טיפח במשך 9 חודשים (ז"א רקמות השומן שנאגרו במהלך ההריון), אני חושבת שיומן אכילה הוא רעיון נהדר ,תנהלי אותו במשך שבוע כולל שתיה, חלב וסוכר בקפה וכו ואז יהיה לך אומדן אמיתי לגבי כמות הקלוריות הנכנסות לגוף. חוצמזה שפעילות גופנית מסודרת (פעילות אירובית+פעילות חיזוק) היא חובה לירידה במשקל ואח"כ גם על שמירתו. אם את ממש לחוצה על חזרה לגזרה תפני לדיאטן\נית שידריכו אותך בצורה קצת יותר ממוקדת, אני עשיתי זאת וירדתי יופי (אפילו קצת יותר מדי.. יש חיה כזאת!). את מניקה? אם לא, ההתמדה באכילה לצורך ירידה תהיה קצת יותר קלה.(אני ירדתי במשקל בזמן הנקה)

למעלה