ושוב הבטחות אחרי סופשבוע זליל

קלריסה

New member
ושוב הבטחות אחרי סופשבוע זליל

חובה, חובה עליי להחזיק מעמד במשך השבוע וגם בסופו!! תגידו, רק אני בסרט הזה?

ח ב י

New member
אני מבטיחה לעצמי כל הזמן להשתפר

ולא ממש מצליחה לעשות דיאטה כהלכתה, תמיד חוטאת. השיא היה אתמול בערב כשחזרתי מרופאת הילדים עם בתי בת השלושה וחצי חודשים (מצוננת, עם חום גבוה) ופשטתי על המקרר...

אתי אתי

New member
הבטחות צריך לקיים...

אז אני עוברת יום אחד כל פעם...ולפעמים כשגם זה קשה, רק ארוחה אחת...רק שעה אחת...

קלריסה

New member
איך עושים את זה? תני דוגמה

מה את אומרת לעצמך? ומה למשל כשאת הולכת לאירוע כמו הבנדוד שלי שמתחתן ביום רביעי?

magic40

New member
אומרים ככה

אני קל-ריסה הרזה והחטובה לא אוכלת בורקסים עוגות ומתוקים "מזיקים" רק ירקות ובשר ואוכל בריא כי מחכה לי שקילה בפורום ואני צריכה כבר לכתוב על ירידה?!

קלריסה

New member
את כזאת מצחיקונת

מגיעה לך נשיקה

אתי אתי

New member
דוגמא

בימים סוערים אלה אני כותבת בבוקר מה אני הולכת לאכול. במקרה של ארוע, שווה פשוט לתכנן - מנת בשר/עוף, פחמימה (אורז/תפו"א...), ירקות ירקות ירקות, לקינוח פירות.

חן123

New member
אומרים מזל טוב...

סתם. אולכים, מוותרים על כל הפסטלים עם הבצק עלים, וגם על העוגות בסוף (גם ככה הן בד"כ יותר יפות מטעימות) אוכלים ארוחה עקרית בחתונה, ומקוים שיעבור בשלום... (אומרת חן שחזקה בתאוריות...)

קלריסה

New member
אז מה אכלתי בחתונה

כל מיני שטויות מהמזנון של הפתיחה, כמה דברים טובים היו שם, המון זמן לא הייתי בחתונה. דג שטובלים בכוסית חרדל (?) נראה לי סביר מבחינה קלורית, וכל מיני דגים אחרים, סושי אחד קטן ולא מוצלח, חציל על שפוד, היה ממש נחמד, לדעתי גם לא מי יודע מה משמין שומדבר מטוגן שום לחם מנה ראשונה דג בתנור, ממש ניקרתי ממנו כי בןפורת יוסף שלי רצה כל הזמן על הידיים (גם סוג של עילה להרזיה) מנה עיקרית הוגשה כבר קרוב לשעת הסיום, די לא יפה מצדם, לדעתי, הרי בעלי השמחה משלמים המון ומי כבר יאכל בשעה כזאת? לקחתי סטייק פרגיות עם סטייק אנטרקוט ואכלתי ממנו רק כמה ביסים מהפרגית קפה קטן בלי קינוח אבל מה? 3 מרגריטות אין מה להגיד, היה שמח

למעלה