ושוב הבית הלבן בהולמרק...

o n o f f

New member
ושוב הבית הלבן בהולמרק...

אבל רק באוקטובר ובנתיים רק העונה הראשונה......

buffgirl

New member
../images/Emo4.gif חבל.

אני ממש רוצה לראות את העונה הרביעית! לא ראיתי

Popeye78

New member
חמור מאוד, את לא יכולה להשיג?

אני אישית לא משתגע על מנצ'סטר חלק 1 ו-2 אבל עונה 4 היא העונה האחרונה ברמה, אחריה המצב הלך והחמיר. קטע דונה-ג'וש קלאסי:
Donna - 'Cause he going to think I'm flaky. Josh - Maybe, but he's not going to care. Donna - Why? Josh - Guys will go out with anybody. -- 'The west wing - 4x10 - Arctic radar'​

עונה 4 בעיני היא מעולה

גם אני לא מאוהדות מנצ'סטר, אבל הפרקים Game On, Debate Camp ובעצם כל הפרקים הקשורים בבחירות, בויל ביילי וכו' הם מעולים. וחובבי ג'וש ודונה אסור שיפסידו את הפרק של ההשבעה (Inaguration 1 ובפרט 2...).

buffgirl

New member
אני מכחה שיצא המארז של שבע

העונות, ואז אני אקנה ואשב לראות את כל הסידרה במרתונים מטורפים [עד כמה שהצבא יאפשר זאת, כמובן] ויהיה לי טוב ושמח

buffgirl

New member
*מחכה. אני חייבת להפסיק עם הטעויות

מקלדת האלו. יש לי יותר מידי בזמן האחרון.

עונה 7 יוצאת בספטמבר... אוטוטו

אני אמנם אחכה למהדורה האמריקאית, עם התוספות, אבל נראה לי שאני יודעת מה אני מבקשת ליומולדת...

buffgirl

New member
../images/Emo6.gif אכן כן.

וגם אני מחכה לאמריקאית. זה גם יותר משתלם מבחינת המחיר, למרות שהמכס הורג אותי. הזמנתי את המארז של באפי והם דרשו מכס. לא זוכרת כמה זה היה, אבל אני זוכרת שזה כן היה ממש יקר. ספטמבר.. עוד מעט =] וזה עדיין לא מפויע באמזון. מדוע?

o n o f f

New member
חברים מנצ'סטר הם הפרקים הראשונים של

העונה ה3, הפרקים בראשונים של העונה ה4 הם 20 שעות באמריקה. שני פרקים מאוד משובחים. צ'ארלי איזה חמוד איך שהוא הגן על סי ג'י.

../images/Emo163.gif ולגבי צ'ארלי

אם הוא היה יודע שאפשר לשלם ערבות בכרטיס אשראי, הוא היה יכול לצבור מיילים... איזו בעסה !

למעלה