ושוב הגענו לעונה הכי מגעילה בשנה.

maorubin

New member
ושוב הגענו לעונה הכי מגעילה בשנה.

אל תבינו לא נכון... אני מדבר פה אך ורק על עניין המדוזות המעצבנות שבכל פעם שאתה מכניס את היד לחתירה היא יכולה להיכנס באיזה גוש ג'לי מעצבן שצורב לך את הנשמה. מפחיד גם לעשות דאקדייב שהיא לא תיכנס לך בתוך הראש או משו... מה אפשר לעשות נגד זה..? אתם תמציאו את הרעיונות.... קרם הגנה של סקינגארד- נחמד אבל לא עזא במגע ישיר עם מדוזה חליפת חורף-עוזר אבל... לפני שתיצלו בתוך החליפה כדאי מאוד כבר להוריד אותה! אז.. לא אפקטיבי חשבתי על מכנס לייקרה ארוך וחולצת לייקרה ארוכה.... על הנייר זה יכול לעזור.... רק צריך לנסות את זה במים... אם יש למישהו עוד רעיונות... אז יאללה... לשפוך!

068

New member
שמעתי כבר על לייקרה ארוכה וטייץ' שחור מתחת...

למכנס גלישה זה יראה מטומטם אבל זה עוזר (לפחות ככה שמעתי) חוץ מזה הסיכוי לקבל מדוזה מדאק דייב זה רק אם אתה עושה דאק דייב מתחת לקצף לא? שהגל עומד להישבר עליך אתה פחות או יותר רואה מה יש בתוך הגל..

amirusus

New member
מנסיון מר בהחלט שקרה לפני כ-5-6 שנים לאחד....

החברים התלבשה מדוזה בול על הפרצוף באמצע דאקדייב. זה הסתיים בביקור בביה"ח בגלל כויות (לא רציניות אבל עדיין עור הפנים יותר רגיש משאר הגוף) יחסית מהר מאוד אפילו הסימנים עברו.

068

New member
וואי וואי שלא נדע מצרות

אני מקווה שלא נישארו לו צלקות... אני גם מכיר אחד שהתלבשה עליו מדוזה אבל זה לא הזיז לו כי הוא בכלל מתאבד... דווקא נראה לי יותר מפחד ממדוזה בפנים זה ממש לקבל את הערס ממש ממש בתוך העין, במצב כזה אין לך מה לעשות כי אי אפשר לשים חומץ על העין

Black Soul Om

New member
חבר'הה! להתעורר! יש גולשים בעולם שגולשים עם..

כרישים במים! מי אנחנו שנתבכיין על מדוזות?!?! ומאור! בדיוק כמו קיץ שעבר וקיץ שקדם לו... נכנס למים כמו תמיד.. עם מכנס גלישה ולייקרה.. נגלוש, נצרב קצת, נחזור הביתה, נשים פניסטיל ג'ל ונגיד אינעל העולם איזה יום! גולשים התעוררו! אסור לנו להכנע למדוזות! כל קיץ אנחנו נכנעים והן מתחזקות! מביאות יותר משפחה ומגיעות גדולות יותר! צריך להלחם! ( כמו ש'תם רואים הצבא דפק לי ת'מוח... מתגעגע!)

068

New member
להגיד את האמת

עד עכשיו כל החופש ראיתי רק מדוזה אחת (מחוף גורדון עד דולפינריום) וגם זאת בסוף מתה (חבר שלי שכנע איזה ערס מתלהב להרוג אותה אז הדפוק הרים אותה וחזר למים עם מלא צריבות בידיים ^_^ ) עזוב כרישים, הם בדרך כלל לא יתקפו אותך אלא אם כן זה ממש כריש גדול או שיש לך פצע פתוח והם מרגישים את דם שלך במים יש בעולם בערך 3 סוגים של מדוזות ש-הורגות-.....

Black Soul Om

New member
תתפלא דוקטור

לכרישים כמו לבני אדם יש את שעת הארוחה שלהם... ( כמו לפולנים ליתר דיוק ) כשהשמש מתחילה לרדת בסביבות הערב.. וכשהיא זורחת זאת שעת הציד שלהם...

כרישים

לא תוקפים בני אדם לצורך אכילה רק בשביל הגנה...ואחרי זה יורקים את האמא של הגופות שלנו עם המדוזות מה אני יגיד לכם...אני כבר חודש בארץ ועוד לא סבלתי במים כמו שהיה שנה שעברה ימים שממש היה זין ויש רק עקיצות פה ושם אבל עזבו אותכם מדוזות איפה הגלים כל תשעה באב לא היה זה מנוגד לחוקים :|||||| נ.ב- אני מדריך גלישה עכשיו באשדוד ראיתי פה כמה שהשאירו הודעות אז אם אתם רוצים יש קורסים ויש שיעורים פרטיים.. לפרטים נוספים: 0508451311

שמע אחי

אם אתה ממש סובל... מה שלא הגיוני כלכך כי באשדוד בקושי יש משו אז שמים לייקרה ארוכה ולוקחים בקבוק חומץ לחוף דופקת אותך מדוזה אתה יוצא ל2 שניות שם חומץ וזה עובר אין מה לעשות כמניעה וכל הקרמים האלה זה חרטה שיווקית למוות... אפשר רק להרגיע תמקום לאחר הצריבה

למעלה