ושוב הייתי האום כולתום היום.

lizard

New member
ושוב הייתי האום כולתום היום.

אז מה קניתי... 3 חבילות גחלים להדלקה על גז של 1 קילו (בסה"כ 3 קילו) 10 חבילות קטנות של מנטה ו10 חבילות קטנות של תפוח כחול. פלוס קבלתי במתנה 2 אטמי גומי לראש ומלקחי תנין. נזק: 110 ש"ח.

BiRd Of PrEy

New member
תפסיקקקקקקקקק../images/Emo70.gif

אתה נהנה לגרום לי לקנא? כן? הא? הא? חוץ מזה 20 חבילות טבק וגחלים רק 110?!?!

lizard

New member
הם ממש זולים.

בהחלט חנות שווה. את מוזמנת לבוא פעם הבאה

האמת שאני צריך לקנות עכשיו...

ראש קרמי חדש. נשבר לי אחד ומזלי שהחזקתי רזרבה...
ואני באמת צריך לקנות כמות גדולה של טבק. איפה קנית ?! ושל איזו חברה הטבק עצמו ?! ושלום לכולם...

lizard

New member
אתה מוזמן לבוא אלי

אפשר לנסוע ביחד ליפו לקנות.

כן החודש הקרוב...

אני כבר אהיה שם...יחד עם כמה חבר'ה... נראה מה ייצא מזה. האמת שאני צריך נרגילה חדשה. אבל נראה איך זה ייצא לי...

gilsasson

New member
אם אתם נוסעים ליפו לאום כולתום

אז תמסרו לעבד ד"ש חם חם חם מגיל ששון ותגידו לו שהפסקתי לעשן. תבקשו ממנו שיספר לכם עליי קצת. אולי תופתעו. מה שהוא יספר לכם אז זה אך ורק לכם... אל תספרו לאחרים.

bercko21

New member
הייתי שם ביום שישי,

נסעתי במיוחד לשם כדי לקנות מתנה לאחותי, הגעתי לשם, מצאתי חניה, ואז גיליתי ששכחתי את הפאוצ' עם הארנק בבית.....

odiman11

New member
עד איזה שעות

אום כולתום ומלך הנרגילות פתוחים ביום שישי?.. וכמה עולה חבילת טבק באום כולתום?

lizard

New member
מלך הנרגילה נמצא עד כמה

שאני זוכר בכיכר השעון נכון? אז בר"ח יפת ממשיכים הרבה עד שבצד ימין יש את החנות. הם מעצבים עכשיו מחדש, חמוד לאללה. מאוד זול שם, חבילה טבק קטנה עולה 5, גדולה עולה 15.

odiman11

New member
במלך הנרגילות

טבק קטן עולה 3... אבל אין להם מבחר כמו לאום כולתום

gilsasson

New member
תזהר מאד אחי! אני מזהיר אותך!!!!

זה ידוע שבטבקים של מלק הנרגילות יש המון אבל הון זיופים. יום שישי אחד לפני שנה אפילו עשו עליו פשיטה. תיזהר מאד. רק אם אתה מומחה בטבקים אז תקנה שם ותבדוק את מה שאתה קונה. אני מבטיח לך שאצל עבד באום כולתום אין זיופים. כמו כן גם אצל חוסיין אין זיופים. תיזהר גם מד"ר נרגילה כי גם לו יש פה ושם זיופים. ראו הוזהרתם!

odiman11

New member
תודה...אני אזכור את זה שאני יהיה

ביפו ביום חמישי... איך מבדילים בין מקורי לזיוף?..

gilsasson

New member
אם אתה מעשן המון זמן רק טבק מקורי

אז כשתבדוק קופסא מזוייפת אז תדע להבחין. אין שינויים ספציפיים. שיטות הזיוף משתנות לעיתים קרובות. אתה צריך המון נסיון בעניין כדי לדעת.

למעלה