ושוב הלילה.........אבל הפעם...

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
ושוב הלילה.........אבל הפעם...

היתאפקתי והישארתי הרבה מקום לילה טוב או בוקר מעניין כל יום בבוקר אותם ציפורים גם השמש אותו הדבר?????????

הנה זה...

בשבילך...
וגם
וגם
..כל בוקר אותו דבר וכל בוקר אחרת

nypx

New member
רק חשבת שנירדמתי../images/Emo24.gif

ידעתי תודה

nypx

New member
אני מנסה באמת שמנסה ../images/Emo4.gif

אבל את יודעת המחשבות או המחשבות.... לא מפסיק...או שכן ? אני הולך למיטה אולי אשן ליד הילדים טוב לפחות אני ינסה אני מקווה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף.......... חג? מה היום חג? איזה מין חג ????? טוב שיהיה אחלה חג ושמח לכולם לפחות זה

nypx

New member
כשקמתי באמת היה אור

אור של צהריים וחלמתי איך היה כיף .היה שווה

nypx

New member
הדרך ארוכה ......

מי זה יגיד לי את סופה..... מי זה יאמר לי מה יהיה ?..מי זה יידע????

Adrien

New member
אני יודעת כמה קשה להירדם...

הלילה הוא הזמן בו המחשבות יוצאות. ולא סתם המחשבות, אלא הפחדים הכי גדולים שלך, והרצונות. אתה לבד עם עצמך, והמחשבות שמתעוררות הן אלו שניסית להדחיק כל היום. אתה מסתכל על הכר הריק שלידך, ומתפלל.. מתפלל חזק לאלוהים שפגע בך כל כך.. שרק ללילה אחד, הוא יחזור. אני מאחלת לך שינה טובה, ובכלל חיים טובים נטולי עוד צער. ובסוף היא תבוא- השלווה- היא תבוא. אל תדאג.
לילה טוב, או שמא באמת בוקר טוב..

ny..

אחרי כמה לילות לבנים כולם אותו דבר.. בחיי. החושך. הבוקר. הצפורים. השמש.. תנסה לישון ny. תשמור עליך שלא תשרוף את עצמך
מהצד

nypx

New member
נשבע לך אחת ........

מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות????? שהלילה ראיתי אותה......... כל כך אמיתי.. ומאחל לכל אחד חלום כזה ריחפתי בחיי שריחפתי מצד אחד שמח מצד שני כה עצוב אבל הלוואי כל יום חלום כזה הלוואי...... חוץ מזה אני לא ישרוף את עצמי אתם עדיין פה לא ? תודה

למעלה