ושוב המקלדת נמחקו לי האותיות האדומות על המקלדת מה לעשות? עט לא כותב על המקלדת יש לכם רעיונות?
M mirivs New member 10/7/03 #1 ושוב המקלדת נמחקו לי האותיות האדומות על המקלדת מה לעשות? עט לא כותב על המקלדת יש לכם רעיונות?
S super-cat New member 10/7/03 #2 נראה לי שיש מדבקות מיוחדות לזה תנסה בחנות למכשירי כתיבה או בחנות מחשבים... אמור להיות משהו כזה, אם אני לא טועה. בהצלחה! אגב, אני חדשה פה.. נטלי
נראה לי שיש מדבקות מיוחדות לזה תנסה בחנות למכשירי כתיבה או בחנות מחשבים... אמור להיות משהו כזה, אם אני לא טועה. בהצלחה! אגב, אני חדשה פה.. נטלי
P psa New member 10/7/03 #3 היי מירי -בני היקר הדביק אותיות LETRASET על המקלדת . מוכרים באופיס דיפו או כל חנות לכלי כתיבה. בוחרים גודל מתאים למקלדות. -האפשרות השנייה -לרשום את האותיות עם טוש דק לשקפים. לא אמור להמחק. גם אם ימחקו שוב ,תמיד אפשר לכתוב שוב. בהצלחה.
היי מירי -בני היקר הדביק אותיות LETRASET על המקלדת . מוכרים באופיס דיפו או כל חנות לכלי כתיבה. בוחרים גודל מתאים למקלדות. -האפשרות השנייה -לרשום את האותיות עם טוש דק לשקפים. לא אמור להמחק. גם אם ימחקו שוב ,תמיד אפשר לכתוב שוב. בהצלחה.
S shlomi54 New member 10/7/03 #6 תבדקי אם זה משתלם ... היום מקלדת פשוטה עולה ממש זול למחירים - www.zap.co.il