ושוב התפרעויות בלונדון

ושוב התפרעויות בלונדון ../images/Emo86.gif

מפסידים במשחק ליגה - מתפרעים לא אוהבים את מרגרט תאצ'ר (אני יודע שהיא כבר פאסה) - מתפרעים יוצאים שיכורים מהפאב - מתפרעים מפסידים לצרפת ביורו - מתפרעים 400 מתפרעים בדרום לונדון משליכים חפצים על המשטרה, שני שוטרים מאושפזים, נזק לרכוש זה תרבות בריטניה זה?

ketty the sheep

New member
אני חושבת שככה זה בכל העולם

בכל מקום אוהדים שמפסידים נוטים להתפרע, וכך גם אנשים רבים שיוצאים מהפאב שיכורים. זה יותר קשור לטבע האדם האלים, ולא לתרבות
. בקשר למרגרט תאצ'ר, אה, בקשר לזה אני לא יודעת
.

זהו, שלא

באירופה נתקלתי בתופעות של התפרעויות פאבים רק בגרמניה ובריטניה לא צרפת, לא ספרד, לא איטליה וכך הלאה

shv2004g

New member
עם כל הכבוד...

אין מה לעשות תמיד יהיו התפרעויות אבל אל תשכחו שגם ארצנו הקטנטונת חוגגת בהתפרעויות...

TwelveEyes

New member
אוח, האנגלים הברברים האלה...

שלא כמו הישראלים המחונכים והמנומסים. אצלנו זה לא היה קורה! מפסידים במשחק ליגה - פותחים בקינה שקטה מחוץ לאיצטדיון. לא אוהבים את יצחק רבין (אני יודעת שהוא כבר פאסה) - מפגינים בשלווה ובלי אלימות בפינת רחוב. יוצאים שיכורים מהפאב - מזמינים מונית או מבקשים מחבר שינהג. כן, ממש. אגב, לא הבנתי, זה היה ניסיון להכפיש את בריטניה? תאמין לי, מותק, על כל דבר רע אחד שתוכל להגיד על הבריטים, אני אמצא עשרה להגיד על הישראלים, אז בוא לא נתחיל, כי זה לא ייגמר טוב.

Dynamo1929

New member
כל הבריטים עם הנימוסים

המזויפים שלהם... אבל זה עדיף פי 10 מהחוצפה הישראלית הבוטה... וזה באמת שב"ממלחה המאוחדת" שלכם כולם שונאים את כולם? ממה ששמעתי אז ההסקוטים לא סובלים את האנגלים וכך גם האירים והוולשים (או איך שכותבים את זה), ובכלל אף אחד לא סובל אף אחד...

lernery

New member
לכולם יש זעם וכעס בפנים

השאלה היא לאן מנתבים אותו. בבריטניה מוציאים את כל העצבים באיצטדיונים, ככה ששאר הזמן הם רגועים. מין בור שופכין כזה. בישראל, לעומת זאת, אנשים עצבניים כל הזמן בכל מקום.

shv2004g

New member
וגם מביישים את ישראל בחו"ל

שהייתי בלונדון במקרה אז לא ראינו הרבה ישראלים ואם יצא לראות אז הם דווקא היו רגועים אבל בהולנד שהייתי (וסליחה על אי הקשר), היו הרבה ישראלים שהתנהגו בכזאת חוצפה...

למעלה