ושוב..... ה-א-ס-ו-צ-י-א-צ-י-ו-ת

ושוב..... ה-א-ס-ו-צ-י-א-צ-י-ו-ת

והפעם, לסוף השבוע, כמה מילים, שההקשר יבוא בינהן. 1)קניון. 2)שבת.

Vindictively

New member
במתמטיקה, אני מבקשת.

ואני יכולה להבטיח לך שאני הרבה יותר חכמה ממך, לצערי ספגתי שנה שלמה של ההערות השנונות והמעוררות רחמים שלך בכל שיעור, שכל פעם מחדש הפגנת את הטמטום שלך. אז אל תדברי איתי על ציונים ריטה.

BritGirl

New member
העיקר שאת חכמה.

טוב? אין סיבה שאני ארד לרמה שלך, (כי אין שם רמה.) אבל את סתם חרק מכוער שלא יודע כלום מהחיים שלו.(רק בלשון נקבה) מאיה. ואל תטרחי להגיב. (עוד תצטרכי לחשוב מה לכתוב... לחשוב... פשש)

Vindictively

New member
חרק מכוער?

אממ... הגענו לטריטוריה הזאת אני מבינה. התכוונתי להתחיל לרדת על המראה שלך. ותאמיני יש הרבה על מה לרדת (והרבה יסכימו איתי *רמיזה*) אבל לא, אני רק אספר לך סוד קטן. ה-ר-ב-ה אנשים נורא עצובים שיצאת בגלילי. עוד שלוש שנים שפוסטמה כמוך תמשיך לזיין תשכל עם השירה המסריחה והריקוד שמחקה את בריטני ושלא נשכח תסיפורים הגרועים. יום טוב

BritGirl

New member
?

האמת? קודם כל, אנשים יכולים להגיד. ואין "ה-ר-ב-ה" כי אין לך חברים, לא בגלילי ולא בכלל. ואני בכלל לא מדברת עם אנשים עלייך. את סתם בזבוז זמן אחד גדול. ו"חרק מכוער?" אז, התשובה היא כן. אני לא יודעת אם הייתי מאחלת לך יום טוב... לא, כנראה שלא. ההפך אולי.

Vindictively

New member
לי אין הרבה חברים?

ואת יודעת את זה איך...? יש מספיק אנשים שאת בכלל לא מתקרבת להכיר כדי לדעת אם הם חברים שלי או לא. אבל אני ממש לא חייבת לך תהסבר הזה. אם כבר מדברים על חברים לפחות חברים שלי אמיתיים. ולא הולכים ומדברים מאחורי הגב. (כמו ששמעתי לא מעט פעמים במהלך השנה ריכולים עליך מה"חברות" היקרות שלך) אז הנה את שוב פעם מפגינה תטפשות שלך. שאלה רטורית, איזה סיבה בעולם יש לי בשביל לשאול אותך את זה? ומעניין למה את לא מאחלת לי יום טוב, קשה להתגבר על פגיעה באגו..? יום טוב.

Vindictively

New member
ועוד משו

טקטיקת ההגנה שלך עלובה. במקום לרדת עלי על משו שאת יודעת בבטחה שזה נכון, את הולכת על ההשערה ש"אין לי הרבה חברים" וגם אני וגם את יודעות שאין לך דרך לדעת אם זה נכון או לא נכון. את רואה אותי כמה שעות ביום. בבצפר. ככה שהקאמבאק שלך היה פתאטי ביותר..

למעלה