ושוב חג ואח"כ שבת אז מה מבשלים?

ושוב חג ואח"כ שבת אז מה מבשלים?


החלטנו להישאר ב
וזה מה שנאכל:
בערב מכיוון שגומרים מאוחר את התפילה נאכל חלבי וזה גם יהיה לליל שבת:
סלט חסה עם איזשהוא רוטב מעניין, אולי עם מיונית ושמיר. רציתי לעשות סלט יווני אבל, הייתי בקניות והגבינה הבולגרית יקרה מדי לכיסנו אז החלטתי לוותר ולהישאר עם החסה.
אבוקדו עם ביצים קשות.
סלט שעועית ירוקה ואגוזי מלך.
קישואים ממולאים בגבינה עם תפו"א.
רסק תפוחי עץ.
פירות.
עוגה.
בצהריים נחזור להיות קרניבורים ונאכל בשרי וזה גם יהיה לשבת בצהריים:
חצילים בטעם כבד.
גזר עם מיונית ושמיר ואגוזי מלך.
טחינה.
שניצלים.
אורז פרסי עם תפו"א שנראה באיזה סיר נכין אותו, כי היה לי סיר לזה והוא התקלקל אז זרקתי אותו. מקווה שיהיה בסדר.
מלון.
עוגה.
פירות.
אולי שוב רסק.
עכשיו תורכם.
חג שמח ושבת שלום
 

יפיופה62

New member
ואצלנו

לסעודה אחת כנראה נהיה מוזמנים
רביעי בערב מרק
נשאר לי פסטה ממולאת
ובשר עם תפו"א ובטטות מוקפא היום אני יוציא
בורקס ממולא בשר
עוגת שוקולד
טחינה
קשואים ,
אבוקדו ביצים
תפו"א
כמובן
דגים מרוקאים
ונראה לי זהו בנתים
 

חוטהשני

New member
אנחנו בבית בחג התכנון היה לסוע להורים שלי אבל חטפתי ברונכיט


הסעודה לא תהיה גדולה מידי... הערב זה גן באמת יוצא מאוחר...

סלט חסה
פרגיות
עוף מוקפץ בסגנון סיני
אורז
שעועית ירוקה
לצ'ו
תפו"א למי שרוצה (בעיני מםפיק האורז
)
פירות
 

חוטהשני

New member
אפשר מתכון לבורקס בשר. תודה
עשיתי לראש השנה את הלחם בשר של אלקנה וזה יצא טוב.
 

יפיופה62

New member
לוקחת בצל מטגנת ואז שמה בשר טחון

על הבצל מוסיפה פפריקה אבקת מרק ופלפל שחור ומערבבבת ונותנת לזה קצת טיגון
שמה בתוך הבצק בורקס ותנור
 
למעלה