ושוב חוזרים הסיוטים

שירי71

New member
ושוב חוזרים הסיוטים ../images/Emo5.gif

חשבתי שהם נעלמו להם אבל הלילה (ויש לי עוד סמן לחתונה...) חלמתי שהודיעו לנו מהגן בבוקר שהחליטו להקדים את החתונה שלנו, ולי עוד אין שמלה ואין עיצוב לאירוע... לא ברור לי למה הם מקדימים אבל כשאני מגיעה לגן אני מבינה שיש משחק כדורסל מאד חשוב בערב ואף אחד מהאורחים של החתונה של אותו יום לא רוצה להגיע לכן חשבו מי הפראייר האולטימטיבי וישר חשבו עלי... ולכן הודיעו לי שאין ברירה ... הקיצר הדבר החיובי היחיד שהיה בתוך כל החרדה הוא שבמקום לעשות עם אמא´שלי סיבוב שמלות אני הולכת לחנות בה היה משהו (במציאות) שעלה עלי וגם היה יפה, הם כבר בדרך לסגירה ומודיעים לי שאין להם זמן מהיום להיום לתפור שמלה ואני משכנעת אותם לפתוח בשבילי ולתת לי שמלה שמישהי כבר לבשה, שמלה לא נקיה ולא חדשה. והם עושים לי טובה ונותנים לי, אח"F אני עם חבר שלי הולכת לנסות לאסוף את "העיצובים" לחופה ומוצאת שהכינו לנו עציצים כמו בשמתלה רק שבמקום עלים יש לאחד ענבים בשלים, לאחד לימונים. וזה מוצא חן בעיני בעיקר האנבים אבל אני מתחילה לחשוב למה לא הכנתי כדים כמו שאתי יעצה פעם להילית... הקיצר המון לחץ בחלום איזה פחד....ואגב, עוד חברה שלי הודיעה לי אתמול שהיא מתחתנת!!! מה קורה כאן?!

שירי71

New member
ועוד אחד:

שבחנות של יאיר, במקום יאיר המפרגן אני מוצאת שלושה בחורים ובחורה (שבמציאות רק אותה אני מכירה) והם עושים לי מעין מבחן קבלה לשמלות של יאיר, ומסתבר שהשמלה שאני רוצה במדידות קטנה עלי והם צוחקים עלי על כמה שאני שמנה וכמה שאני לא צריכה שמלת כלה וכמה שזה לא בשבילי ואני כל הזמן מחפשת את יאיר.... ולא ברור לי היכן הוא...

*שיר

New member
הי שירי, בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אני מקווה שלמרות החלומות הצלחת לתפוס קצת שינה והתעוררת לבוקר חדש ויפה (ומלא סידורים) שיהיה לך יום טוב! ובאמת, מה קורה עם השמלה?!

שירי71

New member
(המשך) יום שלישי היום "הגדול"

קבעתי בכמה חנויות סיבוב חלק ב´ והפעם עם אמא´שלי, מקווה שנעבור את זה בשלום...

הילית*

New member
הי שירי,

החלומות האלו כ"כ טבעיים- אנחנו כ"כ רוצות שהכל יצליח ואת כ"כ מוטרדת מעניין השמלה שהדבר לא מניח לך אפילו בלילה... את בסדר, עוד לא השתגעת...מאחלת לך שתמצאי את השמלה שמושלמת עבורך במהרה ושתזכי ליחס טוב, חמים ומקצועי כמו שאני קיבלתי... מאחלת לך המון הצלחה.. הילית

שירי71

New member
הי הילית!

נו איך מרגישה? מה התכניות להיום? מה עם השיר? אולי תספרי קצת יותר למה התכוונת בשיר עם משמעות כי לכל אחד זה שונה וכאלה, וגם איזה סגנון את אוהבת ואיזה זמרים. ישבתי בשבת ובלילה של שישי לחפש בשבילך אתרים של שירים ישראלים, מצאתי רק נורית גלרון מאיר אריאל ונורית הירש. אם הם מעניינים אותך תגידי ואני אצרף את האתרים. איזה זמרים או להקות אתם אוהבים? איזה סרטים אהבתם?

הילית*

New member
לשירי, אז ככה

כבר הספקתי על הבוקר לקנות חיטובית (גם ככה לא רואים לי את הבטן עם השמלה אבל אמא שלי אומרת שככה עוד יותר לא יראו), ללכת לתופרת שתתקן לחתן את המכנסיים (היא תיקנה לי על המקום בגלל שהתחננתי על נפשי...), לקנות מכחול לשפתיים (מי שמאפרת אותי מאוד המליצה לי וככה היא תשאיר לי מהאודם במכחול- כמובן מכחול עם מכסה), לקנות גרביונים (גם רזרביים) נשאר לי- ללכת להוריד שיערות, לסדר ציפורניים, לרשום את פתקיות ההושבה ללכת למקווה בערב, לסגור דברים אחרוניים עם נותני השירותים ועוד ועוד.... לגבי השיר אני רק אגלה ששיר הכניסה שלו יהיה שיר של אילנית משנות ה- 70. לגבי המשמעות של השיר- לא רצינו שיר קיטשי (אנחנו פחות אוהבים ), רצינו שיר שיבטא שמחה .... זהו, אני עוד אחזור...

שירי71

New member
הילית את מסודרת!

מעולה שיש לכם שיר!!! נראה שדברים תחת שליטה... שיהיה רק טוב, וחסר לך שלא (חוזרת...)

למעלה