ושוב חטאתי ..וקבלתי אותה לפנים...

spooni

New member
ושוב חטאתי ..וקבלתי אותה לפנים...

אז חשבתי לעצמי ..הבחור מתחיל בעבודה חדשה ..התרגשות עניינים ..נאחל לו בהצלחה. אז שלחתי לו הודעה באטרף של בהצלחה בטיסה הראשונה וכו' ובקשתי שלא ישלח תגובה. אבל הוא שלח ובגדול: "התחלתי בדרך חדשה ואני לאט לאט מעכל שכאן זה המקום שלי לכמה שנים הקרובות. נגמרו המשחקים בנדמה לי... זו המציאות וזה לא קל. גם את יצאת לדרך חדשה וגם לך לא קל, אני יודע. אין ארוחות חינם בעולם הזה... אני מאחל לך את כל הטוב שבעולם. את תשיגי לך אותו, אין לי ספק. לאט לאט ובצעדים בוטחים, אל תתרגזי אם הדברם לא באים בקצב שלך. הקצב שלך מהיר והעולם עובד לאט, אז בלי לחץ... תודה על הכל. ואל תעני... החזקנו כל כך יפה עד עכשיו." וואוו וזה העלה לי את הפיוזים כך שכמובן שתי ההודעות הבאות ששלחתי לו היו האשמות על למה הוא שלח תגובה ושאני שונאת אותו ו..שהוא אידיוט כי העיתוי שלו לאמר דברים הוא גרוע וכנראה שזה כשרון. כמובן שחסמתי אח"כ את הכרטיס בכדי שהוא לא יוכל לשלוח הודעות וכמובן שישנתי מעט וכמובן שאני בוכה. וכמובן שחשבתי לאמר את מה שעוד לא נאמר ...והכוונה היא לא לכל מיני האשמות נוספות שלא יתרמו לכללום אלא פשוט לאמר שלום...ובלי שום קשר. משהו שלא עשיתי לפני כן עם אף אחד מהגברים בחיי בין אם זה היה יזיז או ידיד או בעל או מאהב. אני חייבת לאמר לו שלום ולא להישאר בקשר. אבל אין לי את האומץ.

Betterfly

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo24.gif

יהיה טוב חמודה... ארשום לך מה שרשמתי גם למיכל- לדעתי ההתעסקות מחפרת אותך עמוק יותר ויותר וטומנת לך מלכודת. אני יודעת כמה זה קשה, אבל... וותרי על כל תגובה. תני לזמן לעבור. פתאום יעברו חודשיים- שלושה ותופתעי לגלות שהקשר פחות ופחות חסר. הסיבות ליצור קשר יתמעטו. אומרים שהזמן מרפא? הזמן והמרחק.

spooni

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif ו...

אני אוותר על תגובות מיותרות , אבל אני לא אוותר על סגירת מעגל. אני חייבת את זה לעצמי, חייבת לאמר לו שלום ונגמר הקשר לחלוטין. כי המצב כרגע הוא לא כך , המצב כרגע הוא כפי שהוא ביקש, אם לי תהיה בעיה אני יכולה לפנות אליו ואם לו תהיה בעיה הוא יפנה אלי, וכשהוא יגיע ארצה הוא ייצור קשר. (ואוגוסא זה ממש עוד מעט) אני לא רוצה לשמר את המצב הזה כי זה יטע בי תקוות מיותרות וציפייה, כי במצב כזה , הזמן והמרחק יעשה את שלו יקח הרבה זמן...אני יודעת שזה כך מניסיוני כמובן עם הגבר הקודם. אני לא רוצה תקוות מיותרות ולא רוצה ציפיה זה הורס אותי. רוצה פעם אחת לאמר שלום ולהשאיר את הגבר מאחורי. אני היום אברר את הנושא הזה , למה אני לא יכולה להשאיר גברים מאחור, למה אני חייבת לא לנתק איתם את הקשר לחלוטין, זה דפוס חוזר על עצמו אצלי. למה אני משאירה אותם ברקע.

Betterfly

New member
תראי, עשי מה שנראה לך לנכון

אני מאמינה פשוט שכל הרצון לסגור מעגל הוא טריק נוסף שלנו לעצמנו. כל דבר שאת מתארת כבר עברתי ביני לבין עצמי- רצון רק לסגור מעגל ולהשאיר מאחור וכו' וכו'. מניסיון, המעגל לעולם לא נסגר בדרך זו כי המעגל אינו קשור אליו ולתגובותיו אלא אלייך. המעגל ייסגר כשאת תעבדי על לסגור אותו. זו דעתי...

spooni

New member
שאלה נוספת ...

האם המילים שלום ולא להתראות ולהוציא את האפשרות שכן יווצר קשר לא אמורים לעזור לי בסגירת מעגל עם עצמי ? האם את בעצם אומרת שמספיק שאני אסגור מעגל עם עצמי ואחליט בפני עצמי זה מספיק כי ברגע שהוא ינסה ליצור קשר אני אבטל אותו ?

Betterfly

New member
לדעתי עדיף בינך לבין עצמך

על מנת לא ליצור שוב אינטראקציה. האינטראקציה עצמה לא תשרת אותך, לדעתי. בכל מקרה, זה תמיד בינך לבין עצמך וברגע שתחליטי לשחרר אותו לא תצטרכי להצהיר על כך בפני אף אחד, גם לא הוא.

spooni

New member
רוצה לאמר תודה לכולכן..

אני רוצה להודות לכולכן ..שאתן המראה שלי ...וגם המצפון... אני כבר לא יכולה לחטוא בלי לספר לכן

Betterfly

New member
את מתוקה, קבלי ../images/Emo25.gif

מצפון מאמינה שאת לא צריכה אותנו- אנחנו לא פה בשביל לנזוף בך ולשמש המצפון שלך פר-סה. את לא צריכה לעמוד נבוכה לא מולנו ולא מול עצמך, אני מקווה שפשוט תוכלי לקבל את מה שעובר עלייך וללמוד ממנו...

לא מצפון - מצפן...

לא חסרה לנו מוסריות, או יכולת להפריד בין טוב לרע. לפעמים אנחנו קצת מאבדות את הדרך. זה הכל.

גמני חושבת שכל ניסיון "לסגור " את

זה זו סתם עוד דרך להייות איתו שוב בקשר
אבל תנסי לצעוק עליו על כל הדברים שאת כועסת ושונאת בו , אולי זה יקל:)

spooni

New member
כולכן חושבות כך ? שלהטיח ..

בפניו את מה שאני חושבת , כסגנון המכתב לאהובי יקל ויעזור ? לא יודעת ..זו לא כל כך הדרך שלי ...

Betterfly

New member
אני לא מאמינה בזה

וזה מניסיון, רשמתי את זה גם במקום אחר. זה הכל מאפיינים של המעגל האובססיבי שאנחנו כל כך מנסות לצאת ממנו.

למעלה