ושוב, חלומות צלולים, ניסיון להבין

Oranus

New member
ושוב, חלומות צלולים, ניסיון להבין ../images/Emo35.gif

ראשית כל המושג הזה חלומות צלולים ממש חדש לי , ניחספתי למושג הזה רק אתמול כשעברתי על ההודעות בפורום הזה, וכמובן גם עברתי גם לפורום העוסק בנושא וגם לפורום שמוקדש בנושא (קישורים למטה ) עכשיו תנו לי לראות אם הבנתי נכון ובבקשה תקנו אותי , חלום צלול הינו חלום אשר לי החולם יש מודעות בזמן החלום שהכל בעצם חלום לא משנה כמה ניראה אמיתי הוא עדיין חלום ולי יש את המודעות להבדיל בין חלום למציאות , וממש לומר לעצמי בזמן החלימה -כן זה חלום. אם כך זה אומר שמרבית החלומות שלי מאז שהתבגרתי קצת (בערך מגיל 14) הם חלומות צלולים זאת מכיוון שאני מודע לכך שזה חלום ,ואף משנה את התסריט של החלום ונישאר ב"סצינות" שאני אוהב, אני אף מסוגל במאמץ ניכר לשנות את עצמי ולתת לי יכולות וידע שאין לי במציאות ובדרך זו אני נאבק באיומים בחלומות שלי (סיוטים וכאלה) לא תמיד בהצלחה כי דרוש לי ממש המון ריכוז ולעיתים הפחדים של החלום לא משנה שאני מודע לכך שהוא חלום ,משתקים אותי לגמרי. העיניין הוא שלמרות שאני מודע שזה חלום ,להתעורר מחלום הינו קשה ביותר, והרי לרוב אתה מחפש להתעורר מהחלום בסיוטים ,תמיד הצלחתי להתעורר בשלב מסויים ,ולרוב הצלחתי לרכז את כל הריכוז כך שהתעוררתי ממש לפני שמתתי בחלום. כי לעיתים רבות המכשולים והאוייבים בחלום שלי (הסיוט) חזקים יותר מכל דבר שאצליח להביא כנגדם, ממ... יש לי עוד הרבה ניסיון עם חלומות לישון זו האהבה הכי גדולה שלי (וחברה שלי סובלת מזה
למרות שלאחרונה זו שינה בגלל עייפות , אבל אני אוהב לישון גם כשאיני עייף כי זה מקום שאני יכול ליצור מה שבא לי היו תקופות שהייתי מתרכז לפני השינה בנושא החלום שאני רוצה לחלום או בסיטואציה מסויימת שאני רוצה לחלום עליה ,ובערך כ-40 אחוז מהפעמים באמת הצלחתי לחלום את החלום המבוקש. השמשתי בחלומות אלא כדי לפתור לי בעיות במציאות, אם זה כדי להתחיל עם איזו בת שנידלקתי עליה ,ושם מאחר וידעתי שזה חלום לא היה לי פחד הדחייה , ולמדתי תשובות אפשריות (רק חבל שלא ניצלתי את זה ממש במציאות) למדתי לצייר - הייתי רואה ציפורים בחלום ומתובנן בהם ומתחיל לצייר אותם בחלום ומשנן תוך כדי החלום שאני צריך לזכור את הקווים האלה ,ומייד שקמתי לקחתי דף ועיפרון וציירתי את הציפור (עשיתי את זה פעמים אחדות) ויש לי עוד הרבה דוגמאות פשוט לא זוכר כרגע אבל אם אני חולם חלום וקולט שזה חלום ואני נימצא בתסריט מסויים בחלום שלא ניקבע על ידי - מעולם לא הצלחתי לשנות אותו רק הצלחתי להוסיף פרטים משלי לדוגמא לשנות את הצורה שלי לתת לי כוחות שונים שיעזרו לי... טוב בירברתי לכם יותר מדי -ואני לא רוצה שתחשבו שאיבדתי את הראש
O.

deep ocean

New member
מדהים!! נפלא!!! יפיפה!!!

:) מה שאתה מתאר נשמע ממש יישום נהדר של החלומות הצלולים!!! פשוט מדהים ושהגעת לזה לבד ללא שום הנחייה או ידע בנושא. אצלי החלום הצלול הראשון הגיע אחרי קריאה באתר שעוסק בחלומות צלולים. ממש לא בירברת את השכל היה מאד כיף לקרוא את ההודעה שלך!! נהדר! מיכלי

למעלה