ושוב יום הולדת בלעדיך

tear

New member
ושוב יום הולדת בלעדיך ../images/Emo65.gif ../images/Emo16.gif

ליואבי שלי
ליום הולדתך ה-19 עוף גוזל/אריק איינשטיין הגוזלים שלי עזבו את הקן פרסו כנפיים ועפו ואני ציפור זקנה נשארתי בקן ומקווה מאוד שהכול יהיה בסדר תמיד ידעתי שיבוא היום שבו צריך להיפרד אבל עכשיו זה ככה בא לי פתאום אז מה הפלא שאני קצת דואג עוף גוזל חתוך את השמיים טוס לאן שבא לך רק אל תשכח יש נשר בשמיים גור לך עכשיו נשארנו לבדנו בקן אבל אנחנו יחד חבקי אותי חזק תגידי לי כן אל תדאגי ביחד כיף להזדקן אני יודע שככה זה בטבע וגם אני עזבתי קן אבל עכשיו כשבא הרגע אז מחניק קצת בגרון מחניק קצת בגרון עוף גוזל חתוך את השמיים טוס לאן שבא לך רק אל תשכח יש נשר בשמיים גור לך
אמא

איילת*

New member
יקרה אחת

איתך ביום הקשה הזה. שולחת לך חיבוק גדול והרבה אהבה.

מיכל@בר

New member
יקרה כל כך את... איתך, ביום ההולדת

ליואבי, שולחת לך חיבוק ענק, ויודעת, יקרה, שזה קשה ועצוב עד בלי די......

tear

New member
../images/Emo51.gif

לכל החיבוקים... הייתי זקוקה לכך חשבתי שהיום אכבה את המחשב ואתן לעיני העייפות לנוח מעט ואולי אולי אפילו לישון מעט, כל כך עייפה כבר, אך עוד לילה לבן והמון המון מחשבות ובעיקר נזכרת איך היינו אמורים לחגוג יום הולדת כמו תמיד, אך לא... ונזכרת איך כשיואבי נולד היה גשם זלעפות בחוץ, ואיך כשנולד האושר שהציף אותי,כאילו נס ענק קרה לי ותמיד יהיה לי הכי טוב שבעולם לכל חיי... אמנם זכיתי לילד שהעניק לי בכל 18 שנותיו המון אושר ונחת, אך זה לא מספיק זה היה צריך להמשיך ולהתגבר.

../images/Emo65.gif ליואב

TEAR יקרה, פיספסתי. סליחה. חשבתי שהיום. יודעת כמה קשה. עברתי כבר 7 כאלה. הרבה אהבה

למעלה