ושוב יום חמישי כאן, ושוב גשם,

ושוב יום חמישי כאן, ושוב גשם,

ואיפה כולם?
אצלנו החייל יצא היום כנראה , מקדמים מנהלות ליציאה צפונה , כדי להימנע מפגעי מזג האויר.
השבת נפנק אותו ממש. מגיע לו. אחרי שבועיים שטח , כולל שבוע מיוחד, שדווח שהיה לא קל. אבל נגמר והוא עבר אותו כמו גדול.
צוחקים אצלנו שהפינוקים הגדולים באוכל הם די אפורים בעדה שלנו, כבד קצוץ, מרק עם קניעדלך וכו... אבל כשנגמרת הציניות מלקקים שפתיים.
שיהיה סוף שבוע חמים ויבש, ובטוח ומפנק לכל החיילים, ולבני משפחותיהם.
א.

r i n i

New member
יום חמישי רגע לפני הסערה

גם אני מקווה שישחררו אותם מוקדם.
החייל היה אמור להיות בחופשה מיום שלישי אבל תוכניות של החייל לחוד ותוכניות של הצבא לחוד.
החופשה בוטלה. לא נראה לי שהיה יכול לטייל כמו שרצה, ירד גשם, אבל אין כמו חופשה נחמדה ככה באמצע החיים.
בתכנון המקורי היה להיות בירושלים היום, אני מקווה שלא יחליט לעשות את זה דוקא היום.
שיהיה סופ"ש חמים ושכמה שיותר חיילים יחזרו הביתה.

המתבגר בדרך ללשכת הגיוס פעם נוספת.
בשבוע שעבר קיבל הודעה והזמינו אותו לבדיקת רופא אף און גרון מאחר ולפני קצת יותר משנתיים עבר ניתוחון קטן באוזן (איחוי חור בעור התוף), לפני שלושה שבועות ביקשו בדיקת שמיעה. הלכנו לרופאה בקופ"ח, בדקה, נתנה הפניה, קבענו תור (במרפאה הקרובה היה תור לעוד 3 וחצי חודשים, קצת יותר רחוק בעוד חודש וחצי - הלכנו על האפשרות הקרובה יותר בתאריך).
עכשיו נראה מה יגיד הרופא בלשכת הגיוס.
המתבגר רוצה לערער גם על הדפ"ר שנקבע לו, נראה מה ילך עם זה.

ערב טוב
החייל כבר בבית

תכף מתחיל נוהל סופ״ש....כביסות, בישולים, ניקיונות..איך אומרים? לפנק, לפנק, לפנק. שבת טובה ונעימה לכולם.

דף חדש4

New member
א. כל הכבוד לחייל המ"כ! ב. אז מה באמת מביאים לאכול??

איך חיממת את המרק??

למעלה