ושוב יום סוער...

ושוב יום סוער... ../images/Emo188.gif

אצלנו -
אצלם -
ושוב הישיבה של ג'בו סיפקה את הסחורה. קצת מצחיק שאשלי אומרת "לא צריכים להיות מטורפים" בהתחשב במה שעשתה ביום שלפני
נקרעתי מ"קול ההגיון" (
) היום. ג'יל היתה
הפרק ללא ספק. הרגה אותי כשאמרה "It's like changing the bar tools on the Titanic"! ע-נ-ק-י-ת!
|דולי2| מקנזי אשכרה ג'ואי פוטר! אני מתחיל לחשוב שהם עשו את זה בכוונה (באותה התקופה דוסון היתה להיט) הכובע ממש בסגנון של ג'ואי, וגם ההתנהגות... ממש קופי ג'ואי! לבילי יש קסם אישי, המצלמה פשוט אוהבת אותו - לפחות מהפרק של היום ככה הרגשתי.

../images/Emo9.gifעניין המעריץ נכנס להילוך גבוה../images/Emo9.gif

זה קצת מעצבן שהמעריץ עומד שם כמו גולם וכולם מחפשים פתרונות... חבל שטרישה לא הפילה את עצמה בפח והסגירה את מה שעשתה עם גרייס.. ובילי הו בילי, מתי כבר תשפוך את ליבך בפני מאק, אתה לא רואה שבריטני רוצה לנעוץ את ציפורניה חזק בעורך הלבנבן והצחור, והגרוע מכל זה שאימך בטח תהיה מרוצה מזה... ולסיום, נכון מאק עם כובע נראית ג'ואי פוטר יותר מתמיד, כנראה יוצרי צח"מ התלהבו יתר על המידה מדוסון ומדמות הטום בוי של קייטי הולמס (ויש ממה להתלהב האמת)... ושידרגו את הדמות במקנזי שלנו...
בתמונה: ג'ואי ל"דוסון קריק"

../images/Emo24.gifהמשכון קטנטון...

אי אפשר למרוח תמונה של ג'ואי בלי לתת את הגירסה של מאק, זה לא מקצועי...
אז הנה לכם

Charmed24

New member
../images/Emo60.gif

בעוד שהסצינות בחדר ההנהלה של ז'בו היו טובות (אם כי לא ממש תואמות המציאות), הסצינות בבראש אנד סאסי היו מטופשות למדי. קודם כל, איך יעזור להוריד את המודעות של ויקי? המעריץ פתאום לא יעריץ אותה? לא יהיה מטורף יותר? שטויות! מעבר לכך, למה הם בטוחים שזה מישהו שהם מכירים? נכון שלצופי הסדרה ברור שזו אחת הדמויות, אבל מבחינתם זה יכול להיות כל אלמוני באשר הוא. מעבר לכך, נורא מיותר שמביאים את ניל לסצינות האלה. הוא לא מוציא אף מילה, ובדר"כ בצח"מ מתקמצנים על הרבה דמויות בסצינה אחת, אז זה מפליא בעיני בטורחים לשלם לכלומניק הזה על יום צילומים. מייגן ממש חמודה בעיני. טרישה נעשית מעניינת. עדיין אני לא מבין איך ויתרו על טוני הקודם החתיך ההורס, והביא את הרולה הזה, אבל מה שכן, הוא הרבה יותר מתאים לתפקיד המוסכניק התת-רמה שאפילו בגרות אין לו, והרבה יותר משכנע שטרישה לא תרצה טיפוס כמוהו לאחותה, מאשר החתיך שפרש מהסדרה. טינז. אני מחבב את בריטני. ושתלו יפה את הסיבה שג'יל עכשיו תאהב אותה, ותרצה אותה בשביל בילי. בזמנו, כשניק הכיר את שרון, ניקי לא אהבה אותה, ורצתה את איימי בשבילו. זה היה דבילי לחלוטין, כי לא סיפקו שום סיבה למה ניקי שונאת את שרון או באותה מידה מה היא מוצאת באיימי. הפעם, הם למדו מהטעות, ואת מק היא כבר שונאת מזמן, וברור שאם בריטני היא בתו של איש עסקים מפורסם, כבר יש לה נקודות טובות אצל ג'יל. אגב, אני עדיין מאד לא אוהב את דייויד טום. לסיכום, אם נזכור שהיום חסכו מאיתנו גם את כריס, גם את אוליביה, גם את ברוק, וגם את נינה, אזי היה לנו אחלה פרק.

KOBEMANIA

New member
אנחנו מתקדמים

הייתי מוסיף לפרק הזה את ויקטור ובראד ומוריד ממנו את טוני ריאן מייגן וטרישה והנה לנו צירוף של כל הדמויות המעניינות אבל אין ספק שזה הפרק הכי טוב שהיה השבוע

dviridit

New member
מה שמפליא אותי...

למ בדרך כלל באופרות סבון אנשים דואגים לפרטים שוליים כמו פרויקטים/כסף יותר מאשר לבטחונם. טוב הרי זה לא כמו בחיים וצ'ארמי. קרעת אותי במה שכתבת על ניל. חחחחחחחחחח הוא באמת לא מוסיף כלום. היום הוא בקושי הוציא מילה.

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif רק שני האחרונים היו טובים

לפחות לדעתי... לפי התקצירים קצת קשה להבין כמה דקות אוויר יקבל כל סיפור, ומכאן נבעה האמירה שלי.
לענייננו, רוב הפרק כבר נסקר בהודעות מעליי. טרישה אכן הופכת מעניינת ככל שהזמן עובר. לדעתי האובססיביות שלה בנוגע למייגן וטוני מאוד מתקבלת על הדעת. אם נתעלם מן העובדה שהזוג הזה מעניין בערך כמו הדעות של ניל, לטרישה אין שום דבר אחר בחיים שיעסיק אותה. כשהיכרנו אותה היא למדה בקולג' כמדומני, אך מרגע שהפכה לגברת ריאן מקניל היא פשוט יושבת בבית ולא עושה דבר (מנהג שכיח בקרב נשות ג'נואה סיטי). לא פלא שהפרחח שנדבק לאחותה מעסיק אותה כל כך, במיוחד לאור העובדה שבעלה מבלה הרבה יותר זמן עם נינה מאשר איתה. ואם כבר ריאן, היחס של ניקולאס כלפיו מדהים אותי בכל יום מחדש. מתי הוא כבר יתגבר על העניין שויקטור לא מינה אותו לאחראי בהיעדרו? אם מישהו צריך להיפגע מזה ולהביט בריאן במבטי "תמות כבר" זה דווקא בראד, שאמור להיות יד ימינו של ויקטור. אפילו אם בראד וריאן לא היו בתמונה - ויקטוריה היתה זוכה במינוי ובטח שלא הוא.

למעלה