ושוב יום שני עם "אשת השבוע"

ושוב יום שני עם "אשת השבוע"../images/Emo47.gif

כל שבוע, ביום שני נפתח עם אשת השבוע אחת מחברות "קישורי אמהות" תקבל זרקור ובמה למשך שבוע בו היא תספר על עצמה, על העסק ותענה לשאלות שנוגעות בתחום עיסוקה. אתן מוזמנות להפנות אליה שאלות מבקשת לכבד את אשת השבוע ולא לתפוס לה את הבמה ולפרסם את עצמכן בשירשור זה. חברת הפורום הזה המעוניינת להיות אשת השבוע- מוזמנת לפנות אלי במסר אישי ולתאם מועד ביומן לזרקור על העסק שלה למשך שבוע. בברכה, מיכל קנדל מנהלת פורום קישורי אמהות בתפוז

../images/Emo47.gifאשת השבוע- סוזי דיקמן

ספרי לנו מאיפה ההשראה למוצרים המגניבים שלך? האם את עושה הכל לבד או שאת מוציאה ל"עבודת חוץ"?

שלום לכולם ../images/Emo65.gif

את ההשראה אני מקבלת מהיותי אמא לשלושה - כך הכל התחיל...
שהכנתי כמה מוצרים לקטנים שלי והייתה התלהבות בקרב החברות. אני משתדלת שהמוצרים יהיו שימושיים כמו החיתול לאוטו - הצלון, איזה אמא לא רוצה שיהיה צל עליהם, במיוחד שהם ישנים... בהתחלה עשיתי הכל לבד
עכשיו אני מעסיקה תופרת בחצי משרה שעושה בשבילי את הדברים הבסיסיים ואני מוסיפה טאץ סופי, אפליקציה וכו.

יש לי מלאי מוכן

ואם יש בקשות מיוחדות, אני מכינה - כמו תוספת של שם לשמיכה, ההופך אותה למשהו אישי ומיוחד או הסדינים עם השם שאותן כמובן אני מכינה אחרי ההזמנה....

איך את מסתדרת בנושא המלאי וכסף, כלומר

אני כנותנת שירות לא מכירה את עניין המלאי. אמר לי מוסכניק שכעסתי עליו שהייתי צריכה להמתין לחלק שהוא הזמין והגיע רק למחרת, מדוע אינו מחזיק במלאי. הוא טען שהוא לא מוכן להחזיק כסף על המדפים... איך את מסתדרת עם זה? את מחדשת את המלאי מדי פעם? קרה מצב בו לא היה לך מוצר על המדף או לעומת זאת נשארת עם עודף של מוצרים?

נקודה רגישה

אני מנסה להרגיש את השוק ולדעת אלו מוצרים אני יכולה להחזיק מלאי ואלו אני צריכה רק 2-3. בדים - אני מחזיקה מלאי של חורף וקיץ תמיד - כך שחומרי גלם יהיו זמינים עבורי כל הזמן כבר יצא שהזמינו מניו זילנז באמצע אוגוסט שק שינה לסל-קל.

לפעמים, עושה חשק לתינוק ../images/Emo6.gif

רוצה לפרגן על המגוון, הרעיונות היצירתיים וכמובן השרות. כל הזמן מחפשת למי אפשר להביא מתנה. חבל שלא הכרנו כשהיו לי קטנטנים
רוית

כל פעם מביאה דברים חדשים

סוזי, כמה יצירתיות יש בך ואיזה רעיונות מדליקים ושימושיים! איזה כיף שאת חלק מהקבוצה שלנו.
מיכל

הי סוזי

אני בזמנו חיפשתי חברה שתלד בחורף,על מנת שאוכל להעניק לה את שק השינה שעיצבת לכיסא התינוק. ולבסוף נימצאה אחת כזו,ואיזה כייף היה לראות את הפנים שלה ואת ההפתעה היחודית והמקורית ואז היא אמרה יואאאוו כמה הייתי זקוקה לזה כבר אתמול..... מיבחינתי מתנה מנצחת לתינוק שנולד בחורף,בלי סירבול יתר.

למעלה