ושוב יצאנו יום חמישי

מלינקה

New member
ושוב יצאנו יום חמישי

אז שוב הגיע יום חמישי בלילה והרי אנו מתכננים את הדייג של חמישי כול השבוע אז עשינו טיפול 100000 למקלות הוצאנו מהמקפיא את הפתיונות ויצאנו והפעם החלטנו על הריפים שליד ראש הנקרא רק מה לא לקחנו בחשבון גלים ששל כמעט 6 מ:}אבל הגענו אז מה לא נזרוק מקל זרקנו וכרגיל מזל של מכה ראשונה סרגוס של כמעט קילו ואני בהתרגשותי לא שם לב לגל ענק שמתקרב אז הלך הדג ונרטבתי על הביצים:}לפחות הקפה היה חם מזל תמיד יש פעם אחרת זאב

אוריא

New member
דייגת?

דייגת? אמיתית? שתופסת סרגוסים? מהצפון? אצלנו? כאן ועכשיו? יכול להיות שגם הגיע השלום ולא סיפרו לי? ברוכה הבאה לפורום.

אהם. אאאההההםם

דייגת ממין נקבה שנרטבות לה הביצים וחותמת בשם "זאב". הממ... משהו לא מסתדר לי כאן. אהה אני יודע - זה הסיפור על סרגוס של קילו. זהו.

אוריא

New member
שוב עבדו עלי... ../images/Emo10.gif

איך? איך? יכול גל להגיע עד הביצים של דייגת? טמבל! כנראה שעדין נמשיך לחכות לאישה הדייגת הראשונה. מלינקה - כדאי מאוד לעדכן את הכרטיס האישי, כדי שלא תקבל הצעות מגונות.

לייזר

New member
יש דייגות

אחת בנמל יפו צעירה וטובה ובהתחלה ממש אמרתי אולי זאת איילת ז"ל ולפני שבועיים ראיתי מול אריאנה אישה מבוגרת.מעמידה על החומה שלושה מקלות טרמוס קפה גדול וסיגריה בפה .מוציאה אחד זורקת אחר חיכיתי ואמרתי לעצמי אולי תיכף היא תוציא גם בירה או וודקה .אבל זה לא קרה. בקיצור לא וודקה ןלא דגים אבל ממש תענוג לראות אישה מקצועית בדיג כן ירבו(דרך אגב הצעירה מהנמל יודעת גם לסחוב שק של לחם. טוה ידידי בעצם אני שואל מה יש לבן אדם בגילי שבא להפסקה בין נסיעה לנסיעה לכתוב על הבוקר בפורום דייג ול..ר..כ..ל.? אז אצבעותי שותקות מרגע זה יום טוב לכולכם

למעלה