ושוב, כבר הבנתי שזה מקובל עליכם

ושוב, כבר הבנתי שזה מקובל עליכם

אבל אני מתכוונת להמשיך לנדנד ולמחות. כרגע בעמוד הבלוגיה לא פחות מ-11 בלוגים פרסומיים, שזה אם אני לא טועה חצי מהדף. הסרת משקפיים, מי כסף קולואיד, הגדלת חזה, אנשי מקצוע, פטנטים, קורסים להמונים, ניתוחים פלסטיים, מכון קוים, לומדים עיצוב, teeth, וקייטרינג1. אולי זה כשר אבל זה מסריח.

seymore butts

New member
מזל שתפוז מסרבים לתקן את באג ה-hit

אחרת בטח היינו רואים את הבלוגים הפרסומיים האלה גם בעמוד ה"חדשים" שם... יש לי רעיון לבאג חדש עבור תפוז - כשנקליק על לינק לבלוג כלשהו בעמוד הבלוגיה נגיע באופן אקראי לבלוג אחר כלשהו. ככה לא ישיגו אלו שמנסים לפרסם בחינם את מבוקשם, וגם נזכה להכיר בלוגים חדשים.

זה מזכיר לי באג שכבר קיים:

כשאני מנסה להעלות תמונה בפוסט החדש אני מעלה באופן אקראי תמונות אחרות.

Bezalel P

New member
הבאג הזה היה אמור להיות מסודר כבר.

אם זה עדיין קורה לך, אני אשמח לקישור לרשומה שבה התמונה הוחלפה.

זה קורה לי בכל ניסיון לערוך עם

העורך החדש, אבל אין לי קישורים לרשומות כי אני מייד עוברת לעורך הישן. כלומר, אני לא מגיע למצב של פירסום. וזו עבודה כפולה כי אני צריכה להעלות קודם את התמונות שלי לאלבומים.

Bezalel P

New member
בעורך הישן זה לא קורה?

או שאת לא מנסה לעלות תמונות דרכו?

Bezalel P

New member
אף אחד לא מסרב לתקן שום דבר.

כל מה שניתן לתיקון, יתוקן. לצערי לפעמים דברים דורשים יותר זמן עד שמטפלים בהם. זה לא אומר שזה לא יקרה.

motior

Member
אבל כשנרצה לקרוא בלוג "אמיתי"

בסבירות גבוהה נקבל פרסומת... (או את האח הגדול)

Bezalel P

New member
אבל ביקשתי חזור ובקש

אם יש בלוגים פרסומיים שמציפים את עמוד הבלוגיה - שלחו לי קישורים אליהם. לא להגיד לי לבדוק את העמוד, שמתחלף כל כמה דקות. זה לא מועיל.

אתה לא קורא לזה "מציפים"

התשובה שקיבלתי ממך הייתה שהבלוגים האלה לא מפרים את תקנון תפוז. ועכשיו בדף הראשי: גן אירועים, גמילה מעישון, גז לרכב, אבן מתורבתת וחנות חיות1. וגם הם עומדים בתקנון כי כל אחד מהם מפרסם משהו אחר.

Bezalel P

New member
אנחנו לא נפעל בנוגע לקיומם של הבלוגים האלה

בשלב זה לפחות. הופעה בעמוד הראשי זה משהו אחר. עשיתי שם קצת ניקיון עכשיו.

למעלה