ושוב, כמעט הייתי שם...

Juramento

New member
ושוב, כמעט הייתי שם...

היום, שוב היה פיגוע בקניון "השרון" בנתניה. והיום, שוב כמעט הייתי שם. שוב זה כמעט. בפעם שעברה(לפני כמה חודשים) הייתי שם עם ידידה שלי, קנינו בגדים, ואז הבוס שלי התקשר ושאל אם אני אוכל להקדים לעבודה היום. הסכמתי, ורבע שעה לאחר מכן התפוצץ המחבל. היום, הלכתי לקנות שוב בגדים עם חבר שלי, אבל בצומת בני-דרור(שמוביל מהישוב שלי לכיוון דרום או צפון) החלטתי שאני חותך לכפר-סבא כדי לצלם את התיק תאונה שעשיתי(שדרך אגב, נסגר מכיוון שהוכיחו שאני לא אשם! הקלה...). בדיוק 20 דקות לאחר מכן, התפוצץ המחבל. ישר אמא שלי ואבא שלי וכל הדודים והסבתות התקשרו לברר איפה אני, כי אמא שלי ידעה על הכוונה שלי להיות בקניון השרון. שוב, זה היה כמעט. GRACIAS A LA VIDA

•BluEyeS•

New member
../images/Emo10.gif

שמחה שהכל בסדר סבתא וסבא שלי גרים ממש קרוב אז נלחצתי כששמעתי... כולנו בבצפר נלחצנו... התחלנו לעשות שיחות והכל, אבל הקוים נפלו בהתחלה או משו =\ בסופו של דבר דיברתי עם אמא והיא אמרה לי שהכל בסדר דודה שלי הייתה בקניון כשזה קרה אבל גם היא בסדר
זה כזה מרגיז, פאק, זה אותו מקום! פעם שלישית! המשטרה שני צעדים מהקניון (הפעם שמעתי שזה עזר) ומזל שמד"א גם קרוב... עצוב. בעע.

Juramento

New member
אני אגיד לך מה...

אני באמת באמת חושב שהמנגנון סינון הדק ביותר לא יוכל למפות את כל האנשים שנכנסים לנתניה...זו בעיה מאוד גדולה...והעיר מאוד מאוד קרובה לישובים הערביים...אני באמת לא חושב שזה אפקטיבי.

תהיה רק בריא שמור על עצמך!!!

כנראה שמישהו שם למעלה אוהב אותך !!!!! אני ינצל את ההזדמנות להשתתף בצער המשפחות שעולם חרב עליהם בשניה !!! יהי זכרם ברוך של קורבנות הפיגוע!!!

למעלה