ושוב לגבי הבוטוליניום...

x פ ר ת

New member
ושוב לגבי הבוטוליניום...

בן הזוג שלי החליט ללכת על זה, למרות שהאינסטינקטים שלי זועקים נגד... אבל הוא רוצה והוא כבר השיג טופס 17 ואני בתחושה לא טובה... הבנתי שרשימת תופעות הלוואי האפשריות ארוכה מכדי שתכתוב אותה פה, אבל אולי אתה יכול להפנות אותי למאמר שמפרט אותן? ככה שאדע למה לצפות ולא אופתע אם פתאום הוא יתחיל לדבר בחרוזים. או משהו כזה. או אחר.

בוטולינום

לפני הטיפול בן זוגך יכול לשאול את המטפל או אף לבקש חומר קריאה על תופעות הלוואי וודאי שיענה בחיוב. בכל מקרה אני שומר איתי את הרשימה ואם "ישיר בחרוזים" תשאלי באופן ספציפי ואשיב.

x פ ר ת

New member
הוא בחיים לא ישאל אותו...

הוא כל כך סובל מהספסטיות ותולה תקוות בטיפול הזה. זו אני הקלפטע הפסימית שמנסה להכין את עצמי לבאות. האם ה"רשימה" שיש לך היא עד כדי כך מפחידה שאתה מנסה לחסוך אותה ממני? אני לא אגלה לו! אני רק אארוב לסימפטומים... מצטערת... אני קצת בלחץ...

בלבי

New member
אפרתי, אני לא מומחית גדולה, אבל

במידה והטיפול לא יהיה מוצלח, בעלך, מן הסתם, יסתפק בזריקה אחת בלבד, ולא יחדש את הטיפול. אני מבינה שזריקה אחת משפיעה למשך מספר שבועות-חודשים. ואם הטיפול ממש לא מוצלח, עד שמשתחררים מההשפעה, לוקח זמן...ואני מניחה שזה מה שמדאיג אותך ... אבל חשבי על חצי הכוס המלאה: אולי הטיפול הזה יהיה נפלא עבורו! ואין דרך לדעת אם לא מנסים! בדיוק כמו שאני ניסיתי את האימונוגלובולינים. קיבלתי 5 חודשים וחטפתי במהלכם 2 התקפים. נכון, סבלתי תקופה... סבלתי מאוד!! אבל היום אני יודעת בוודאות שהחומר הזה לא מתאים לי. אין לי תהיות בעניין... אני בעד לנסות. לדעתי, עדיף להיצטער על צ'אנס שלוקחים, מאשר על צ'אנס שלא לוקחים. כל עוד זה במסגרת ההיגיון, כמובן. ונראה לי שזו גם גישתו של בעלך. והרוב קובע יקירתי
שיהיה המון בהצלחה !!!

x פ ר ת

New member
שבועות? חודשים???../images/Emo122.gif

אני חשבתי, אני יודעת? כמה שעות של מיצמוצים... אולי יום-יומיים של טיקים במרפק. כאלה! מה חודשים עכשיו??? אותך לדר' קרני. דר' קרני!!! היא אמרה לי חודשים!!!

בלבי

New member
לא לא התכוונתי . . .../images/Emo140.gif

התכוונתי לחודשים של נחת ובריאות !!! הטיפול כל-כך יצליח שתרצו אותו לחודשים רבים ואפילו לשנים !!! את פשוט לא הבנת !!! ואגב, רק כדי לסבר את האוזן, איני מקלה ראש ברשימת תופעות הלוואי האפשריות. אני בעצמי קיבלתי כל מיני טיפולים שבצידם גיליונות של תופעות לוואי אפשריות, שרובן בדרך כלל נשארות תאורטיות, תודה לאל. יחד עם זאת, אל תשכחי שאפילו לאקמול רשימה די ארוכה של תופעות אפשריות! אז נא לא להילחץ מכל רשימה! לא היו נותנים את הטיפול הזה אם הוא לא היה מיטיב עם אנשים רבים!! ותמיד אפשר להפסיק! השליטה בידכם!! לכן אל תעבירי לבעלך היקר את פחדייך שלך. שמעת על נבואה שמגשימה את עצמה?! הוא משתוקק לנסות? מתלהב? לפעמים זה כל מה שצריך על מנת שהטיפול יצליח! אל תקלקלי לו את ההתלהבות. קיבל החלטה? אז לנסות עם כל הלב ולהיתכוונן רק לטוב!! קפיש????????

הרשימה

אין זו רשימה מפחידה. כמעט לכל תרופה, כולל אקמול וכו', יש רשימה באורך דומה. אין טעם ואין זה המקום לפרט כל תופעת לוואי שאי פעם יוחסה לבוטולינום. תופעות הלוואי קשורות למיקום ההזרקה או לתגובות עוריות או אלרגיות. פרוא ספציפי שתלוי במיקום ואולי גם במינון שינתן יש לבקש מהמטפל. חוץ מזה אם תחפשי במיקרוסקופ כל תופעת לוואי אפשרית יש סבירות גבוהה יותר שתהיי מודאגת יותר שלא לצורך- דבר שאני מעוניין למנוע ממך.

x פ ר ת

New member
אוקיי - נכנעתי ../images/Emo13.gif

ואתה כנראה צודק... הרי אם לא יהיו לו תופעות לוואי בכלל אני ארגיש מרומה ואנסה בעצמי לגרום לו לכמה, ואם יהיו... אז מה כבר אני יכולה לעשות בנדון? תודה!
נ.ב. תכננתי לשים אם התמונה הזו של התינוקת שלנו כדי לרכך אותך בנוגע ל"רשימה"... אבל מכיוון שאתה צודק ממילא, אני שמה את התמונה הזו רק בשביל להשוויץ
יום טוב!

בלבי

New member
זו חובתך להשוויץ !!! עם כזה אוצר

בבית ... וד"ר קרני, המלאכה בוצעה, אפרת נכנעה !!
גדול לנאנוקי

למעלה