ושוב, לנושא האהוב על כולנו-

lollapalooza

New member
ושוב, לנושא האהוב על כולנו-

למה ג'ון לא מנגן את One Hot Minute
ובכן- אחרי כל הדיבורים פה בפורום וכל השאלות וההשערות (מי שזוכר) יש סיבה רשמית, היישר מפיו של האיש, ואפשר לשמוע אותה בשאלות ותשובות שהוא הקליט לאתר הרשמי שלו. אז ככה, ג'ון טוען שהאלבום לא נעשה מתוך רצון ליצור מוזיקה, אלא שזה היה יותר כדי לקיים את החוזה לחברת התקליטים (הרי כשחותמים על חוזה, צריך להוציא מספר תקליטים מסויים תוך כמה שנים) ושהכימיה בין הלהקה לדייב נבארו לא הייתה טובה ולא עבדה. שאת מה שהוא שמע מהאלבום (שזה לא הרבה, אגב) הוא לא אהב ולא מרגיש לו נכון לנגן את זה. מעבר לזה, הוא טוען שגם חברי הלהקה האחרים לא אוהבים היום את האלבום ודי מצטערים שהוציאו אותו, חוץ ממספר שירים שלפעמים חברי הלהקה רוצים לנגן, אבל רק "אם אתה (ג'ון) רוצה", וכמובן שהוא לא רוצה. אני אישית חושבת מצד אחד שחבל, אבל מצד שני אני כ"כ לא רואה את ג'ון מנגן שירים מהאלבום הזה, זה כ"כ לא הסגנון שלו, הוא ודייב נבארו כ"כ שונים. מצד שלישי- מה הסיכוי שאני אהיה אי פעם בהופעה שלהם, ככה שזה לא ממש משנה.

למה לי זה לא עובד../images/Emo35.gif

המדיה פלייר החליט להתנכל אליי.|*סמיילי דופק את ראשו בקיר*| טוב,אפשר להבין אותו...
כשאני שומעת את "וררפד" יש לו התחלה כזאת מ-ד-כ-א-ת...ואז נמאס לי מכמה שירים (חוץ מאפון) ואז אני שמה את קלי' וההתחלה שלו כ"כ... שונה ושומעים משהו מוכר שם...כי וואן הוט מינט אפל כזה... והיי, את לא היחידה בעיניין ההופעה
.

(אין כותרת)

אני לא חושבת ששאר חברי הלהקה לא אוהבים את האלבום, עובדה שהם כן מבקשים ממנו מידי פעם לנגן אותו איתם (לפי מה שאת כתבת בכל אופן). נראה לי שהוא סתם רוצה לשים את הפרק הזה בחיים שלו מאחוריו ולא כל כך בא לו להיזכר בתקופה הכי גרועה שלו. או שהוא מקנא בנבארו שזכה להתמזמז עם אנתוני בקליפ של WARPED ולכן הוא מנסה להתכחש לכל מה שקשור לשיר הזה ולדייב נבארו- זאת גם אפשרות

lollapalooza

New member
../images/Emo6.gif חחח אפשרות מעניינת.

לפי מה שהוא אומר, הם לא אוהבים את האלבום, חוץ מכמה שירים מסויימים שאותם הם רוצים לנגן, אבל בגדול לא אוהבים. ואני לא חושבת שהוא לא רוצה להיזכר "בתקופה הכי גרועה שלו" כי הוא לא ממש מתחרט על התקופה הזו ולא ממש מתבייש בה או משהו.

(כותרות זה פוי)

אבל זאת לא התקופה שהוא היה ממש עמוק בסמים? זתומרת- אני מניחה שזה לא כזה משמח להיזכר בזה

lollapalooza

New member
זו כן התקופה הזו

ולמרבה הפלא, הוא שלם איתה לחלוטין. הוא לא מתכחש אליה והוא לא שונא אותה ולא כלום.

האלבום הוא אמנם לא מהטובים שלהם

אבל הוא עדיין בסדר גמור וכמו שג'ון ניגן את ME AND MY FRIENDS שהלל ז"ל נגן אותו אז הוא יכול גם לנגן משהו שדייב ניגן, בסופו של דבר זה החלטה שלו מה לנגן אבל חבל כי ב ONE HOT MINUTE יש כמה שירים טובים מאוד...

lollapalooza

New member
זה לא אותו דבר

אל תשכח שג'ון מאוד אהב והעריך את הלל, ולדעתו המוזיקה שהם עשו עם הלל הייתה אמיתית והייתה ביניהם כימיה טובה ונכונה, כלומר הוא שלם עם המוזיקה שהלל עשה. לעומת זאת, הוא לא מרגיש ככה כלפי מה שהם עשו עם נבארו. מעבר לזה, הסגנון של ג'ון הרבה יותר דומה לשל הלל, וממש לא דומה לזה של נבארו.

b o o

New member
לדעתי...

אני יותר נהנה לשמוע את וואן הוט מינוט מאשר את קליפורניקיישן וביי דה ווי,וwarped לדעתי זה אחד מהשירים הטובים שם. יש שם כמה שירים שהם קצת כבדים לי,זאת אומרת רוק כבד כזה,אבל יש שם שירים אדירים כמו aeroplane my friends השיר השלישי שאני לא זוכר את השם ועוד כמה.. :) באמת נראה לי שזאת הייתה פשוט תקופה שהוא רוצה לשכוח, כמו שאני מעדיף לשכוח את ביי דה ווי...

למעלה