ושוב מחר החלטסופית לגבי שמעוני

ושוב מחר החלטסופית לגבי שמעוני

מידיעות אחרונות נמסר , שמחר בבוקר יוחלט סופית בוועד העליון של הוועד האולימפי הישראלי , אם לשלוח את רוכב הסוסים עודד שמעוני לאתונה . במידה והתשובה תהייה שלילית החליט רוכב הסוסים לשלוח בקשה לוועד האולימפי הבינלאומי בלוזאן כדי שיבדקו את בקשתו להצטרף לאולימפיאדה .

MM22

New member
אני בעד שמעוני !

אני בעד שמעוני וכל אחד שרוצה לייצג את המדינה באולימפיאדה . לדעתי , חשוב לתת לספורטאים את התחושה שהם יכולים לייצג את ישראל ולעשות הישגים טובים , ולא להורידלהם את הבטחון , ואת הרצון לנסות ולייצג אותנו . אנחנו גם ככה לא " מדינת מדליות " וכל משתתף נוסף , יכול לשות לנו רק טוב . זה פשוט מצב לא הגיוני שמתוך 36 אנשים שמייצגים את ישראל , כבר הוציאו את המיץ לכמה מהם וזה רק יכול לפגוע בהישגים שלהם באתונה. בכל מקרה , כל הכבוד לשמעוני שהוא לא מוותר על החלום שלו להגיע לאולימפיאדה , והלוואי שהוא יצליח בסוף , וייתן דוגמא לשאר הספורטאים , שהם " נפגעי הוועד האולימפי של ישראל " .

alonshin

New member
מצחיק - שוב החלטה סופית...

זאת ההחלטה הסופית השביעית בערך בעניינו של שמעוני, ואפילו אחרי התשובה השלילית השביעית הזו הוא כבר מודיע על הערעור השמיני שיגיש ועל החלטה סופית שלילית נוספת שיקבל מיד אחריה... נראה לי שהבחור ירים ידיים רק אחרי שיגמרו התחרויות של הסוסים ב24 באוגוסט, וגם זה לא בטוח..

לוי אסף

New member
תגובה ל- MM22

מצד אחד יש את הטיעון שלך שהתקווה היא שכמה שיותר ספורטאים יגיעו לאולימפיאדה. אבל מצד שני... המטרה של הועד האולימפי היא לשלוח ספורטאים שיכולים להתחרות בכבוד באולימפיאדה, לא כולם צריכים להיאהבק על מדליה. אבל להתחרות בכבוד כן! וזאת אומרת ספורטאים שלא יקבלו תבוסות, לא יעופו בסיבובים הראשונים בתוצאות מבישות וכו'. ולכן נקבע הקריטריון. לדעתי במקרה של ואדים בביבקין הועד כבר מזמן היה צריך לשלוח אותו ומה שהוא עושה עכשיו זה להתעסק בקטנות. לגבי שמעוני אני לא מתמצא בסיפור שלו אז לא אגיב.

A r i s t o

New member
התחרויות נגמרות ב-25

וזה גם אם הוא יעפיל לגמר, דבר שלא יקרה

למעלה