ושוב מסתבר שהשמאלנים הם הצבועים הכי גדולים

ביטניקט

Well-known member
לפיד וחברי יש עתיד קראו לחבר מפלגתם שעזב את יש עתיד "גנב קולות" והכריזו עליו כפורש. הם כנראה הספיקו לשכוח איך לפיד עצמו גנב קולות ובגד בבוחריו או איך הם עצמם חברו לגנבי קולות מהימין בממשלת השינוי שהתבססה כולה על גניבת קולות. אבל אז זה לא ממש הפריע לצבועים השמאלנים לשבת עם גנבי קולות ואפילו למנות גנב קולות לר"מ.

https://www.mako.co.il/entertainment-celebs/local-2024/Article-a4f7a50e63b5491027.htm

כך הגיבה עידית סילמן שערקה לליכוד והפילה את ממשלת השינוי על פרישת עידן רול
[URL unfurl="true"]https://news.walla.co.il/item/3718685[/URL]

השרה שהובילה להתפרקות ממשלת בנט-לפיד גיבתה את הח"כ הפורש מיש עתיד ותקפה בחריפות את יאיר לפיד ש'רקח קומבינה פוליטית עם בנט וגנב קולות של מפלגת ימין, כדי להקים ממשלה עם השמאל והערבים". לפי סילמן רול "עושה בחירה ערכית"​

שחר 676

Well-known member
לפיד וחברי יש עתיד קראו לחבר מפלגתם שעזב את יש עתיד "גנב קולות" והכריזו עליו כפורש. הם כנראה הספיקו לשכוח איך לפיד עצמו גנב קולות ובגד בבוחריו או איך הם עצמם חברו לגנבי קולות מהימין בממשלת השינוי שהתבססה כולה על גניבת קולות. אבל אז זה לא ממש הפריע לצבועים השמאלנים לשבת עם גנבי קולות ואפילו למנות גנב קולות לר"מ.

https://www.mako.co.il/entertainment-celebs/local-2024/Article-a4f7a50e63b5491027.htm

השרה שהובילה להתפרקות ממשלת בנט-לפיד גיבתה את הח"כ הפורש מיש עתיד ותקפה בחריפות את יאיר לפיד ש'רקח קומבינה פוליטית עם בנט וגנב קולות של מפלגת ימין, כדי להקים ממשלה עם השמאל והערבים". לפי סילמן רול "עושה בחירה ערכית"​

הרי אני תמיד חוזר על המשפט הקבוע שלי היינו....אין ולעולם לא תמצא צבועים/גזענים/כזבנים גדולים מן השמאלנים.

דגלמנגל

Well-known member

פששש.... אילו ממליצים הבאת כאן. זמר קסטות ועריקה, שנקנתה בפיתוי למשרת שרה.
אם מקשיבים גם לצד השני, של "יש עתיד", מתברר שהפורש סולק מהוועדה, אחרי שבמשך תקופה ארוכה ישב שם כעציץ. בתגובה לסילוק הוא החליט לפרוש, אבל מכיוון שכדי להוות סיעה עצמאית הוא חייב לפרוש ביחד עם אחוז ניכר מהמפלגה, והוא לא, אז יצא שהוא לוקח את המנדט לעצמו. זה מגוחך, כי נגיד שהוא פתאום נדרס ומת, אז מה, המנדט של המפלגה מתאדה?!

evglev1

Well-known member
מנהל
פששש.... אילו ממליצים הבאת כאן. זמר קסטות ועריקה, שנקנתה בפיתוי למשרת שרה.
אם מקשיבים גם לצד השני, של "יש עתיד", מתברר שהפורש סולק מהוועדה, אחרי שבמשך תקופה ארוכה ישב שם כעציץ. בתגובה לסילוק הוא החליט לפרוש, אבל מכיוון שכדי להוות סיעה עצמאית הוא חייב לפרוש ביחד עם אחוז ניכר מהמפלגה, והוא לא, אז יצא שהוא לוקח את המנדט לעצמו. זה מגוחך, כי נגיד שהוא פתאום נדרס ומת, אז מה, המנדט של המפלגה מתאדה?!
זאת בדיוק הדרישה שיתפטר ומישהו אחר מהרשימה יתפוס את מקומו. ואם כבר להזכיר זאת אז סמוטריץ' נכנס לכנסת בזכות הפטירה של אורי אורבך ז"ל בזמן הבחירות. כי סמוטריץ' היה במקום ה-9 של הרשימה המשותפת של בנט ואורי אריאל ובגלל שאורי אורבך ז"ל נפטר בבית חולים הוא קפץ למקום השמיני כשהמפלגה קיבלה 8 מנדטים. אמנם היה נכנס גם כך עם החוק הנורבגי או כתוצאה מהאשמה של ינון מגל בהטרדה מינית (מישהו זוכר שינון מגל היה ברשימה של בנט לכנסת?) כמו שנכנסה שולי מועלם, אבל עדיין מקרה פטירה הרבה יותר פשוט מבחינת האצבעות בכנסת.

ולגבי הממליצים כל הרל"בניקים משמאל ומימין כולל אותי ראו במעשה של בנט מעשה גבורה הירואי, בטח כל שותפיו לממשלת השינוי ולא נראה שגדעון סער וזאב אלקין יעזו לגנות אותו על כך גם אחרי החזרה לליכוד.

The Real Big Joe

Well-known member

אין כמו סילמן לתת לרול "תעודת יושר ערכית" :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

evglev1

Well-known member
מנהל
ביבי הוא שאפשר את הטרלול הזה כשסירב לזוז הצידה כש-48% מחרימים אותו וה-52% שלא מחרימים אותו כוללים את מנסור עבאס. זאת הפקרות לדעתי להשאיר את ביבי בתפקיד יו"ר המחנה הלאומי בתנאים כאלה גם מצד ביבי עצמו שלא זז הצידה כדי לאפשר הקמת ממשלת ימין וגם מצד הליכוד שלא הדיח את ביבי כדי להקים ממשלת ימין בראשות מישהו אחר ממפלגתם. מצב כזה חייב לחפש פתרונות מחוץ לקופסא.

ביטניקט

Well-known member
ביבי הוא שאפשר את הטרלול הזה כשסירב לזוז הצידה כש-48% מחרימים אותו וה-52% שלא מחרימים אותו כוללים את מנסור עבאס. זאת הפקרות לדעתי להשאיר את ביבי בתפקיד יו"ר המחנה הלאומי בתנאים כאלה גם מצד ביבי עצמו שלא זז הצידה כדי לאפשר הקמת ממשלת ימין וגם מצד הליכוד שלא הדיח את ביבי כדי להקים ממשלת ימין בראשות מישהו אחר ממפלגתם. מצב כזה חייב לחפש פתרונות מחוץ לקופסא.
את הצביעות השמאלנית לא ביבי המציא. ועם כל הכבוד, למה שהוא יזוז הצידה בגלל ששני מושחתים (פרקליט מדינה שמאלני ויועמ"ש מושחת שאותו פרקליט מדינה תופס בגרון, כלשונו) תפרו לו תיק ואם העם רוצה אותו בשלטון? ובכלל כל ההחרמה המטופשת הזאת שהביאה על המדינה קיפאון פוליטי ורק צרות היתה חייבת מזמן להסתיים, כבר כשבוטלו רוב סעיפי האישום הכבדים והקריטיים לגביו. אבל השמאלנים כמו השמאלנים היו ונשארו צבועים. שלא לדבר בכלל על כך שאם היה מדובר במנהיג שמאלני אף אחד מהשמאלנים הצבועים לא היה מחרים אותו.

Harrington

Well-known member
מנהל
ביבי הוא שאפשר את הטרלול הזה כשסירב לזוז הצידה
לא עקבתי אחרי הדיון ביניכם, אך אשרי האיש שמסרב לזרוק לפח את הצבעתם של מליוני אזרחי ישראל רק בגלל שיש איזו חבורת ליצנים שהחליטה שזה יהיה נורא מצחיק אם יחרימו אותו. יש לי הרבה מה להגיד על האיש, אבל זה אחד הדברים שאני מצדיע לו עליהם. המחרימים לעומת זאת, אלו שהחרימו שוב ושוב מליוני אזרחי ישראל וסחבו אותנו (כן כן, הם!) לחמישה סבבי בחירות, אילו הייתי במקומם לא הייתי מראה את פרצופי יותר בפומבי. אשרי עם ישראל שעל אף שלקח לו מעט זמן, אמר להם בסוף את עמדתו ועשה זאת בענק.

שחר 676

Well-known member
פחדנות ימנית גאה ואופיינית.
מה לך ולהגינות?
אם יש לך אומץ צפה בראיון הזה עד הסוף . דוגמא לצביעות כה מחליאה..... נורא , פשוט נורא.

זכור יקירי - אין ולעולם לא יהיו צבועים/כזבנים/גזענים גדולים מן השמאלנים

1ספי11

Well-known member
אם יש לך אומץ צפה בראיון הזה עד הסוף . דוגמא לצביעות כה מחליאה..... נורא , פשוט נורא.

זכור יקירי - אין ולעולם לא יהיו צבועים/כזבנים/גזענים גדולים מן השמאלנים

יקירי, אולי תפרט ותעזור לי להבין איזו צביעות מצאת כאן?

ביטניקט

Well-known member
נראה לך שאני מתכוון לכלות אנרגיה על היתממות מקצועית ?

הסרטון הועלה והקוראים מוזמנים לצפות.
אל תצפה להגינות ויושר משמאלנים. אין בהם גרם של הגינות או של יושר. ולכן אין טעם לבזבז עליהם זמן ומשאבים.

שחר 676

Well-known member
כשאין לך תשובה אתה מאשים את האחר.
תשובתי מתבססת גם הסרטון כמובן. תגובתך לגביו מוכיחה כאלף עדים שאין לבזבז עליך אנרגיה בויכוח בנושא זה. זה מאד פשוט.

אני מציע לקוראים לצפות בסרטון. הכל טוב מעבר לכך.

1ספי11

Well-known member
תשובתי מתבססת גם הסרטון כמובן. תגובתך לגביו מוכיחה כאלף עדים שאין לבזבז עליך אנרגיה בויכוח בנושא זה. זה מאד פשוט.

אני מציע לקוראים לצפות בסרטון. הכל טוב מעבר לכך.
אתה מדגים צביעות במידה שהופכת אותך לשמאלן?

שחר 676

Well-known member
אל תצפה להגינות ויושר משמאלנים. אין בהם גרם של הגינות או של יושר. ולכן אין טעם לבזבז עליהם זמן ומשאבים.
האמן לי שאני יודע. אני מכיר היטב את השמאלנים רעי הלב הללו. יהודים כפופים ששכחו מהיכן באו ולאן הם הולכים , צאצאיהם במורד הדורות מתפוגגים מן היהדות עד אבדן זהות מוחלט , לשנאתם העצמית אין קץ , אוטואנטישמיות מוחלטת.

הם לא מסוגלים לכבד את הכרעתו הדמוקרטית של העם ולכן הם חוללו מרד בצה"ל , לכן הם מאיימים במלחמת אזרחים ומוכיחים פעם אחר פעם שהם הדבר הכי רחוק מפירוש המילה "דמוקרטים" - הם דיקטטורים , תמיד הם היו כאלה. זה מה שהם למדו מטרוצקי/לנין/סטאלין...זה הבולשיזם המחליא שהם ינקו מרגע הגחתם לעולם.

למעלה