ושוב מציאות ודמיון

w1shahar

New member
ושוב מציאות ודמיון

בן כספית במעריב מספר שהרדימו את רוה"מ במשך שעה במהלך הטיפול בו... אה, כן... אף אחד לא היה ממונה במקומו באותו הזמן... ולפני שמישהו יתחיל לתהוהת את זה קשור או לא קשור לטרשת הנפוצה, מדובר על העונה השניה, כשבארטלט, אחרי נסיון ההתנקשות היה מורדם, ואף אחד לא חתם על דף העברת הסמכויות... יום טוב

Nimst

New member
באמת חשבתי על זה אחרי ששמעתי

על מה שקרה. אין ספק שהבית הלבן רלוונטית למציאות הפוליטית של ישראל.

trilliane

Well-known member
מנהל
ידיד שלי העלה את אותה נקודה בדיוק

הוא יודע שאני אוהדת שרופה של הסדרה, אז הוא דיבר איתי על זה (אני אמנם מכורה לבית הלבן, אבל שונאת פוליטיקה ולא ממש טורחת להתעדכן באופן אקטיבי בחדשות). זו פשוט אסוציאציה מיידית של כל צופי הסדרה... (חוצמזה זו הזדמנות מצויינת להיזכר שוב בפרקי המופת ITSO2GM 1+2 שכבר ראיתי המממון פעמים, אבל אין דבר כזה יותר מדי!)

אסל

New member
היה סיפור עם ניסיון ההתנקשות ברייגן

מתישהו ראיתי באקראי סרט בשעה מאוד מאוחרת בערוץ 2 או 10 שעסק בניסיון ההתנקשות ברייגן ב1981 (כמה שבועות אחרי שנכנס לתפקידו). הסיפור בסרט (שהיה סרט עלילתי ולא תיעודי) היה ש"שרשרת הירושה" לא הייתה מספיק ברורה בזמן שהוא היה מחוסר-הכרה, ומזכיר המדינה אז אלכסנדר הייג התראיין לטלוויזיה וטעה כשנקב בשרשרת הירושה ע"פ החוקה; בצורה מעניינת ומפתיעה, הוא שם את מזכיר המדינה במקום גבוה יותר ממה שהחוקה נתנה לו:) בכתוביות בסוף הסרט נכתב שהייג נאלץ להתפטר בסופו של דבר בעקבות הביקורת שנמתחה עליו. אז למה אני כותב את זה? א. כדי לספר שלאמריקאים האלה יש ניסיון עם הדברים האלה ועם הבעיות שהם יוצרים. ב. כדי שאם מישהו שמכיר את הסיפור ההיסטורי לפרטיו, ויודע אם יש משהו בדיוני בתיאור הזה, ישכילני.

למעלה