ושוב מקטרת

Arfilit

New member
ושוב מקטרת

בחרתי את עצמי למנצחת בתחרות "מסכן השבוע"... במוצאי שבת הפך הניזול של האפונה לדלקת אזניים. בשתי האזניים (אם כבר אז בגדול!). במקביל הפך הצינון שלי לשפעת ועלה קצת החום. ביום ראשון - הודיע לי הגבר שהוא נאלץ ליסוע לארה"ב. לא בטוחים לכמה זמן - כנראה עד יום ראשון שאחריו. בעוד הוא אורז - אני הייתי עם הפעוטה אצל הרופא. בלילה התכוננתי לדיון. ביום שני נסעתי לנצרת מטעם העבודה. לדיון. הוא התחיל באיחור של כשעתיים ואני התייבשתי לי לאטי (ליתר דיוק נזלתי וטפטפתי). בערב ולאחר שלא היה לאפונה חום 24 שעות - יצאתי לחוג - והוקפצתי על ידי הבייבי סיטר אחרי חצי שעה - עקב צרחות בלתי פוסקות. ביום שלישי בבוקר הודיעו לי שהדיון של יום ד' (תאמינו או לא - שוב בנצרת) מתבטל. אז לא התכוננתי אליו. שעה לפני שהלכתי הביתה הודיעו לי שהביטול התבטל - כלומר שהדיון מתקיים. מאחר שלא התכוננתי כל היום שוב נאלצתי להתכונן בלילה. יום רביעי היה סביר כמעט לכל אורכו - אלא שבערב הודיע לי הגבר שהוא לא יחזור ביום א' הקרוב. עוד לא יודעים מתי כן. היום - חמישי - היה יום כמעט אופטימי, כשנודע לי שהבוס של הגבר נוסע להצטרף אליו בחו"ל - ואני החלטתי לשלוח איתו חבילה קטנה עם דברים משמחים (ועם תרופות נגד צינון - כי גם הוא נדבק במגיפה המשפחתית). הכנתי חבילה ממש חמודה - להחלמה מהירה, כתבתי כרטיס בשם האפונה והיא ציירה עליו - והעברתי את זה לבוס שלו. בערב הוא התקשר להודיע שבסוף הוא לא נוסע. בחביבותו הוא הציע לשלוח את החבילה בפדקס - אבל היה לי לא נעים - אז אמרתי שבאמת אין צורך. לפחות שמעתי מחמאות היסטריות על הגבר שלי ועל יכולותיו. מחר מתחיל הסופשבוע - ואנחנו לבד.

boringvered

New member
שולחת ../images/Emo24.gifים

בתקווה לזה שלפחות לא תפולנה צרות אחרות על ראשכן - והיות ואני שבוע הבא נטולת בעל גם (הוא רק במיל' קצר) - הנני מלאת הזדהות. ורד

Joy107

New member
וואוו../images/Emo122.gif

באמת שבוע קשה... מקווה שיהיה לכן סוף שבוע קל

אדר שלי

New member
../images/Emo10.gifאיך תמיד הכל קורה כשהם נוסעים?

מכירה את זה מקרוב... מקווה שהוא יחזור בקרוב ושכולכם תבריאו.

yaelia

New member
../images/Emo24.gif מאחלת החלמה

ורוגע בסופ"ש ושהאיש ישוב מהר מהר. צאו ל
ותתעודדו קצת.

galiaS

New member
באמת נורא מבאס

אגב, אני אפילו מנחשת לאן הגבר נסע...חברה שלנו נמצאת בדיוק באותה סיטואציה שתיארת והיא נסעה עם עוד 3 אנשים מהעבודה שלה, אז אולי הוא אחד מהם

Arfilit

New member
אני בשוק

אני גם מנחשת שזה אותו המקום. מי היה מאמין. אאיזה עולם קטן.

Arfilit

New member
אכן עבר בנעימים

קצת משפחה, קצת חברים, הרבה מצברוח טוב של האפונה ושלי - וזמן איכות מתוק מתוק שלנו יחד. יאללה - שיישאר הגבר בחו"ל, לא 'כפת לנו... (סתאאאאאם....)

למעלה