ושוב מרגישה " מכוערת" הודעה מספר 3

ושוב מרגישה " מכוערת" הודעה מספר 3

כן חבר´ה אני מרגישה " מכוערת" ביותר ממש דוחה למרות שאני לא מכוערת יש לחברה שלי מראה שאני תמיד ניראת שם פצצה! ואציל במראה אני ניראת מכוערת יש לכם הספר אולי זאת מראת קסמים?חחח והחברה המעצבנת שסיפרתי לכם לידהאני ממש מרגישה מכוערת כל הבנים עליה מסתכלים ואת כולה בוחנים ובי מי מסתכל
נמאס שאומרים שאני חמודה נמאס לי נורא בקיצור מרגישה מגעילה.. כל זאת מעצלנית , שמרגישה מגעילה ומכוערת עד המייק אובר הבא..

online_res

New member
אני חושב..

הי אני מסתכל מסביבי ורואה אנשים יפים, אנשים נחמדים, אנשים מכוערים, אנשים מאושרים ואנשים עצובים...האם יש קשר בין שני המשתנים האלה..האם אנשים יפים מאושרים בעוד האחרים עצובים..ברור שלא, כל אדם נולד כפי שהוא נולד ומזה הוא צריך להפיק את המקסימום..ברור שכולנו היינו רוצים להיות יפים..אבל נו מה לעשות..גם אני לא חושב שאני יפה..אבל אני מאושר..ויש לי בת זוג מדהימה...וגם לך, לכם יהיה.תהיה (כל אחד ודרכו) אם רק תתנו לזה צאנס.. אז בפעם הבאה שאת מסתכלת במראה שמכערת אותך לדעתך..פשוט תגידי לה שאת יותר יפה....(אצלי זה עוסד..) be happy´ life is very short

גרעאפס

New member
יופי? מישהו יכול להסביר לי מה זה?

אין הגדרה לזה, זה הכל שטויות. הכל שטויות.

911

New member
תראי מה שאת מתארת זה מצב שכמעט

כל אחת עברה לפחות (!) פעם בחיים. אין לך מה להרגיש "מכוערת" על יד חברה שלך,את צריכה להבין שבכל מקום שתהיי יהיו אנשים שיותר יפים ממך או פחות יפים ממך זה לא אמור להפריע לך זה טבע החיים. ואני חושבת שאם לא תשווי את עצמך אליה או לסביבה את לאט לאט תפתחי יותר ביטחון לגבי עצמך כי בסה"כ את כן מעידה על עצמך שאת לא מכוערת סימן שעמוק בתוכך את מאמינה בזה.

BaBy-Girl

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo27.gif ../images/Emo27.gif ../images/Emo15.gif

תראי אני אגיד לך משהו שלפי דעתי ממש נכון ששמעתי פעם: -את יכולה להחליף הרבה דברים, אבל עם הפנים שלך את "תקועה" לנצח- אז במקום להתלונן שאת מכוערת, תנסי לשנות אותן, לראות מה מתאים לך ומה לא, לגוון, להתאפר! הרי איכשהו תמצאי דרך להראות בה פיצוץ!! בקשר לחברה שלך, המקרה הזה נורא נורא מוכר לי, כי גם לי היתה חברה כזאת, אבל שתדעי לך שהכל תלוי בבטחון העצמי שלך, כי גם אם את יפיפיה ואין לך ביטחון, אז תמיד תראי בעיני עצמך "לא משהו", אז פשוט תסתכלי במראה, תגידי לעצמך שאת יפה, אם את לא אוהבת בעצמך משהו תנסי לשפר (בשביל מה המציאו את האיפור?!) ותזכרי שכמו שלה יש יתרונות על פניך כנ"ל גם לגבייך! ובקשר למראה, זה פשוט עניין של אור ומיקום! (בד"כ)!

911

New member
רק דבר מאחד איפור יכול לשפר מראה

הוא לא משנה לגמרי. בכל אופן..צדקת בקשר לעניין של הביטחון,כי אני בטוחה שזה רק שאלה של הרגשה פנימית כי יכול להיות שפשוט החברה שלה היא זאת שמורידה לה את הביטחון. העצה שלי פשוט עמדי מול הראי ותראי את הצדדים היפים שבך ולא את הרעים.

יש כאלה.....

שאיפור ממש משנה אותם לגמרי, פעם אחת הייתה באה אליי הביתה ילדה מהכיתה, היא ילדה כזאת שאף אחד לא מיסתכל עלייה ויש לה כבוד עצמי נמוך מאוד, אין לה ביטחון בכלל והיא תמיד חושבת שכל פעם שמישהו צוחק זה איכשהו קשור אלייה, אז פשוט היא ישבה איתי בחדר והחלטתי לעשות לה שינוי קטנטן (ד"א זה היה יום אחד שעשיתי מסיבת כיתה אצלי בבית והיא מוקדם בגלל שהיא היתביישה להיכנס ושכולם יראו אותה נכנסת.) הקיצקץ, סידרתי לה גבות, יצא פצצות. איפרתי אותה מהמם. וסידרתי לה את השיער. אחרי שכולם הגיעו, כולם נתנו לה מחמאות שהיא ניראת טוב. אז איפור אכן משנה את הבן- אדם. רעות.

911

New member
בואי נגיד שרוב הסיכויים שהיה לה

פוטנציאל טוב עוד לפני כן רק שאף אחד לא שם לב. איפור בהחלט משפר מראה. אבל כמו שאמרו פה לפני כן-אנחנו "תקועים" לנצח עם הפרצוף שלנו.

בזה אני מסכימה איתך ב- 1000%

עם הגוף אפשר לעשות הרבה שינויים, אבל לא עם הפרצוף, אלא עם עוברים כמה ניתוחים פלאסטיים כמו מיקל ג´קסון. רעות.

פו-הדוב

New member
הכול עניין של טעם וביטחון עצמי

אילוף הסוררת יקרה יופי זה דבר שמאוד תלוי במתבונן זה שיש אנשים שחושבים שחברה שלך יותר יפה זה בגלל שהיא כנראה הטעם שלהם אני בטוח שיש אנשים שאת הטעם שלהם והם חושבים שאת יותר יפה. בקשר למחשבות שלך על היופי שלך את פשוט צריכה להיות יותר בטוחה בעצמך ושלמה עם עצמך ולא לחפש את המינוס כל זמן כגון "אני מכוערת", כשתשלימי עם עצמך יותר תגלי שאת תמיד תרגישי הכי יפה בעולם, ופחות יפריע לך מה אחרים חושבים. ביי פו-הדוב

NICOLE MOORE

New member
listen

i think that ur problem is not that u feel ugly its more like it bothers u that other people think that ur cute and not pretty let me tell you something if you would start believing in urself and think that ur not so ugly or even pretty and that`s what u`ll show to others that`s what they might think of you but meanwhile ur telling every1 that u feel ugly and discusting then i dont understand y do you want people to think that ur pretty if u dont think that ur anyways dont u ever low estimate urself it`s not good for u trust me besides life is not all about beauty u know im sure u have more than that to offer nicole

Ergil

New member
הנה משהו שמישהו פעם אמר:

"אין נשים מכוערות, יש רק כאלה שלא יודעות לייפות את עצמן"

למעלה