צהובון 1 ויחיד
New member
ושוב משפט השבוע הולך לניקי!! ../images/Emo47.gif
היום היה פרק נחמד ומשעשע! טוני שר אופרה (לא מסתדר עם תדמית המוסכניק הקשוח הא?
) בעוד מייגן הערמומית לא מבצעת את השליחות שלו! ובאשר לגרייס, אני לא מבין, היא היתה זו שניסתה לחבר בין טוני למייג באיזשהו שלב, כשהתקשרה למייגן ואמרה לה שתבוא לדירתה כי טוני רוצה לומר לה משהו שהיא צריכה לדעת - איך הוא מרגיש כלפיה, וזה עוד היה דווקא כשטוני חשב שהוא לא יהיה מספיק טוב למייגן, והוא לא רצה להיות איתה!! בשנתיים האחרונות גרייס לא שמה על טוני (גם כשהיה טוני היפה יותר) ורצתה את ניק, ועכשיו היא שוב רוצה את טוני? כנראה לא העריכה מספיק את מה שהיה לה.... למה זה הטבע האנושי (או לפחות הטבע של הסבוניות) להעריך משהו רק אחרי שאתה מאבד אותו? אותו הדבר עם קול, נורא מעצבן - כשויקי רצתה אותו הוא לא רצה, עכשיו הוא רוצה? כמו שהיא אמרה, היה לה קשה להתגבר עליו, ועד שעכשיו היא סופסוף מתחילה להתאושש הוא מחזיר אותה לאחור, בידיעה שהיא יכולה להיפגע שוב?? מייקל ביציאות מוזרות לדיאן ("הייתי שמח לדעת בפעם הבאה מה היה פשר החיוך שלך כשראית אותי? WTF??) ואיזה אושר היה כשהיא קיבלה את המעטפה!! מה הם מפגרים שם במעבדה, ניקי לא נתנה להם את הכתובת בחווה??? נינה הולכת להוציא "רומן", איזה כיף!! אבל למה לא סיפרו לנו על מה הסיפור?? אבל.......!! הקטע הכי גדול: ניקי שוב הרגה אותי. ויקטור מסיים לדבר על רמונה ואומר "ועכשיו נעבור לנושא השני" וניקי: "מה זאת ישיבת הנהלה פה?" חחחח גדולה! ממש צחקתי בקול רם!!!
היום היה פרק נחמד ומשעשע! טוני שר אופרה (לא מסתדר עם תדמית המוסכניק הקשוח הא?