ושוב נתחיל מהתחלה ...

ושוב נתחיל מהתחלה ...

אז אחרי שסיפרתי לכם שאני ובעלי נפרדים לקראת גירושים, ואחרי ששכרתי לי דירה לבד ומצאתי עבודה חדשה, ועוד אחת חדשה אחרי שמהעבודה החדשה הראשונה העבירו את המשרד מתל אביב להרצליה... אז באתי לספר לכם ששוב התחדשו אצלי הדברים. כיום אני עובדת בתחום שונה לחלוטין ממה שהוכשרתי לו. אני מזכירה במקצועי וכבר עשר שנים בתחום אבל עכשיו מצאתי לי עבודה במזון מהיר שבוא אני מגישה אוכל, מנקה שולחנות ושוטפת מגשים. אני מרוצה מאוד מהעבודה, שעות גמישות, שכר מינימום ואנשים מאוד נחמדים שעובדת איתם. חוצמזה בינתיים אני ובעלי החלטנו לנסות בכל זאת לתת הזדמנות לקשר ביננו ולנסות לשפר את שדרוש שיפור. לא רוצים לזרוק לפח עשר שנות נישואים והכי חשוב, להחזיר את הילדות למסלול תקין. הן יצאו מתוסכלות וכועסות מכל המצב. בסך הכל היתה בעיה של חוסר תקשורת ביננו והחלטנו שלא לוותר על הזוגיות שלנו בגלל תקלה כזאת דבילית ואנחנו מקפידים לשוחח ולא לשמור טענות וכעסים לעצמנו. מקווה שהתגברנו על המכשול ואנחנו פותחים דלת לזוגיות חדשה, אחרת. אולי לעוד עשר שנים נוספות יחד, לפחות.

noa128

New member
יפה. אהבתי את הכיוון

אהבתי את "...ואנחנו מקפידים לשוחח ולא לשמור טענות וכעסים לעצמנו...", אהבתי עוד יותר את חידוש הקשר איתו ועם הבנות
מקווה שאכן שניכם צועדים לתהליך במלוא המוטיבציה, מבינים ששינוי הוא קשה ומינימלי - מעריכים מחדש את מה שיש. (קטנה אם אפשר: חזרת הביתה או שאתם עדיין גרים בנפרד? ואם ביחד - האם הוא באמת אחר ושונה משהיה?) מחזיקה לכם אצבעות שתצליחו במשימה המשותפת, יום טוב,

גריפון

New member
באמת נעים לקרוא, דבר ראשון על הבוקר

(האם זה אחד מאותם הבקרים? לפחות אצלי זה כך, אבל לא חוכמה, ביתי ישנה אצלי הלילה וקמה אצלי הבוקר והכנתי לה אוכל לביה"ס והיה לנו אפילו זמן לטיול בדרכים עוקפות...) ובעיקר אהבתי לקרוא שאיתרתם את אי ההבנה ואת הקצר בתקשורת. איך לפעמים זה עומד על פרשנות בלבד. יופי. בהצלחה.

snopy1111

New member
קנית את עולמך.... יקירתי!

אני שמחה על ההחלטה שלכם, בהצלחה, אל תצטערי לרגע שלא התגרשת, כי החיים בחוץ לא קלים וכמעט כל הגברים אותו הדבר. אם עליתם על הבעיה ואתם יודעים איך להתמודד איתה, אז אשרכם. ובעניין העבודה, זה שטויות, העיקר שימחת חיים, טוב בלב,שקט נפשי ושלווה יפצו אותך על ההרגשה של האגו והעבודה. דברו המון אחד עם השני, תחייכו, תפתיעו לטובה ותעשו המון סקס, הם אוהבים את זה, זה סותם להם את הפה, החמודים האלה.

ש פ ר ד

New member
חה.הרסת אותי מצחוק..

בחיי. "החיים בחוץ לא קלים וכל הגברים אותו דבר.."

פּרפרית

New member
זה לא יפה:

היא כתבה כמעט. היא לא הכלילה את כולם. ואני דווקא בדיעה שכל הנשים אותו דבר= מכשפות. (נכון שגם פיות נחשבות כמכשפות?
)

ש פ ר ד

New member
כמעט

משאיר מעט מאוד לבחירה..הלא כן? על כל מקרה מה שהצחיק אותי היתה התובנה החודרת על ה"מצב בחוץ"..

למעלה