ושוב סליחה אנשושים על ההודעה החדשה

ושוב סליחה אנשושים על ההודעה החדשה

אבל עלה לי רעיון שנשמע קצת בלתי אפשרי אבל אל תשכחו ש"אם תרצו אין זו אגדה" חשבתי שנוכל לפתוח מועדון מעריצים של ג'סטין טימברלייק זה יהיה מה זה נחמד אם נפגש שם כולם פעם בשבוע או בחודש... וכל פעם שיצא לג'סטין דיסק חדש נעשה שם מסיבה ענקית ופעם בחודש נשלם איזה דמי חבר של 100 ש"ח בערך כל אחד ונוכל לשכור איזה מקום... (אני לא מעודכנת במחירים של מקומות להשכרה...) מי שתומך ברעיון שיעשה :
ומי שלא שיעשה
ושיינמק... (אני לא יודעת איך כותבים את זה אבל זה מלשון נ.מ.ק)...

../images/Emo32.gif שירשור אוף../images/Emo32.gif

שיואווו אני נמסההה איזה בית מגניב יש לג'סטין!!! מה את כל זה הוא עיצב בשבילי ובשבילו??? איזה מאמייייי זה סימן שהוא באמת חולה עליי

jenngirl

New member
חחחח קרועה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif

התכוונת לבית הזה

justinet

New member
אמממ תראי אני העלתי את הרעיון...

אבל..אין תמיכה ממש גדולה בזה...כלומר כולם רוצים והכל אבל..אין לי מספיק...לא יודעת..זה קשה לבד לעשות הכל..

justin love

New member
את צודקת כאילו בכיף והכל

אבל זה נורא קשה לכולם וכדי שזה באמת יהיה מועדון מעריצים צריך כל מני אישורים אני ביררתי והכל חוץ מזה לא כולם פנויים כשיהיה הזמן להפגש והכל...אבל תראו אני בעד המפגשים פעם בחודש אבל לי אין הכנסה חודשית ואני לא עשירה או משהו כזה ואני גרה ממש בצפון ככה שזה די קשה לי להגיע ממקום למקום.. אז בחלק מהדברים אני בעד
וחלק לא

jenngirl

New member
צודקת...../images/Emo82.gif

בקשר למפגשים אין מצב פעם בחודש, בקושי יש לי זמן להיפגש עם חברות

jenngirl

New member
תראי, הרעיון מאוד יפה../images/Emo82.gif

אבל צריך להשקיע בו המון: כסף, מאמץ, זמן, ועוד כמה
לי בכל אופן אין זמן, ואני מעדיפה להשקיע בלימודים ודברים אחרים יותר חשובים.
אני אוכל לעזור בדברים קטנים אם תצטרכו
אז זהו

אני בשביל ג'סטין מוכנה להשקיע הכל!!

אבל לדעתי כמה שיותר יהיו אנשים ככה נצתרך להשקיע פחות :כסף. מאמץ, זמן ועוד כמה....

Emily ©

New member
את לא משקיעה פה בשביל ג'סטין.

יותר נכון ל"אירגון על ג'סטין שג'סטין לא מכיר אפילו"

אבל אם הארגון הזה יתפתח ויתפקד

כמו שצריך הוא גם יתחיל לפתח קשרים ואם (בע'ה) ג'סטין יבוא לארץ אנחנו נדאג שהוא לא יפסח על המועדון שלנו...

Emily ©

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

צריך הרבה אנשים. מה יהיה במועדון הזה?

למעלה