ושוב עדכונים מאוסטרליה

amitceder

New member
ושוב עדכונים מאוסטרליה

שלום חברים, אז ככה - קודם כל לבשורות הטובות - יש גלשנים! הם הגיעו אמנם באיחור של 5 ימים, ופיצוי מהחברת תעופה נקבל כשחזירים ילמדו לעוף, אבל מי יודע, אולי המדע יספק אפשרות כזו בקרוב ואולי נקבל 2 שקל חזרה מהחברות המסריחות האלה. בכל מקרה - שכרנו בסוף רכב מחברה אחרת, בתעריף מטורף, אבל עם כיסוי מלא - וזה חשוב לאור הקונסטרוקציה שבנינו על האוטו השכור והמסכן הזה. גם גגון יש ומתקן שאילן המוכשר ארגן בעזרת פטיש, מסמרי 10 ועצים שקנינו היום. מצ"ב תמונה.

amitceder

New member
המשך

מלבד טיסות אנחנו עושים דברים נוספים: למשל - היום גלשתי עם קייט - ואולי אצליח להרעיל את אילן על העניין הזה בסוף. ישנו הלילה בBACKPACKERS. מעולם לא הרגשתי כל כך זקן. הגיל הממוצע עמד על 17, ולכן היום אנחנו כותבים ממוטל בסביבה מלאת שיכורים אוסטרלים בNEWCASTLE. את חגיגות הסילבסטר כאן - שאנו חוגגים 9 שעות לפני כולכם - לא נראה לי שנממש. הרי זה חג של נוצרים, ואנחנו יהודים אדוקים...

amitceder

New member
ועוד

בנוסף, היינו בSTENWELL PARK, שמשום מה כל פעם מתבלבל לי עם STENLY. בכך אופן - עדיין אין לנו תמונות משם. בחור נהדר בשם OLLY עזר לנו במפעל של מואיז ובאתר המראה. להלן תמונה שלו, כדי שתרגישו את האוויר: הגלשן שאני שוכר כאן - גורם לי להרגיש שכאילו לא טסתי קודם. אני כל כך חרמן עליו, אבל לצערי התקציב כנראה לא יאפשר לקנות כזה דבר.

למעלה