ושוב עדשות ורופאי עיניים - שאלה

שירי71

New member
ושוב עדשות ורופאי עיניים - שאלה

אתמול נסעתי במיוחד לראשון לרופא עיניים עליו המליצו לי. בשתי דקות בדק אותי וקבע לי לבוא הערב שוב להתאמה... התבאסתי נורא במיוחד כי בטלפון הפקידה הבטיחה לי שלמרות שזה לא יום של עדשות עבורו הוא יקדיש לי את כל תשומת הלב והזמן... כשיצאתי הפקידה אמרה לי שהפגישה היום להתאמה ולמדידדה זה איתה. לקח זמן עד שנפל לי האסימון אבל זה נראה לי לא הגיוני - למרות שהרופא יודע שאני יודעת להרכיב עדשה, האם לא הוא אמור לעשות את המדידה? חשוב לי לדעת איך זה אצלכם היה. חשבתי לבטל את היום ולכן זה דחוף לי... מה קורה אצל רופאים אחרים? אצל ד"R כהנא מי עושה את ההתאמה? ואצל אחרים? למי יש המלצות? תודה!

אצל ד"ר כהנא קבענו תור על פי מה

שהיה פנוי אצל הרופא עצמו. זה גם מה שהפקידה בחוץ אמרה (היא אמנם אישתו ואני לא חושבת שהיא אחות, ואולי לכן הוא חייב לעשות את ההתאמה, כי אין לו אופציה אחרת.) בכל אופן, המדידה שתהיה לנו ביום א´ בערב היא עם הרופא. מה קורה בחנויות כמו אופטיקהנה או אופטיקה 6:6?

שירי71

New member
ומה היה בפגישה הראשונה - הוא לא מדד

לכם? זה מה שכל כך מוזר לכל דבר קובעים עוד פגישה ואני הרי צריכה סיפוקים מידיים
אבל ממש הרגע קבעתי איתה כלומר איתו דרכה לשבוע הבא יום שני. מה היה בפגישה הראשונה איתו יעל? הכי קטע שהייתי אצלו לפני כמה שנים ולא זכרתי... אפילו עוד יש להם התיק שלי שם...

בפגישה הראשונה הוא בדק לנו את

המשקפיים ואת הראיה - אם השתנתה מאז עשינו את המשקפיים - לפני שנה וחצי... אחרי זה הוא אמר לנו להסתכל באיזה מכשיר כזה, שפלט דו"ח ממוחשב - אין לי מושג מה זה, ובדק לנו את העיניים כלומר משך את העפעפיים למעלה ולמטה - אני יודעת שזה נשמע זוועה אבל זה לא כואב ולא לא נעים, אלא סתם בדיקה. ואז אמר שאין מניעה שנשתמש בעדשות, ושנחשוב מה אנחנו רוצים ונדבר עם אישתו בחוץ על כמה עולה, ואם אנחנו רוצים צריך לקבוע פגישת מבחן כזו לעדשות. כלומר, יושבים אצלו עם העדשות הרכות בערך 20 דקות, ורואים איך העין מגיבה. אם מגיבה טוב אז מזמינים עדשות, אם לא, אז צריך לנסות עדשות אחרות - קשות כנראה. אחרי שעוברים את המבחן לוקח בערך שבוע לקבל את העדשות הסופיות, וניתן להתחרט בתוך חודש...

*שיר

New member
רק לא אופטיקנה!!!

אני מקווה שאני לא מעליבה אף אחד, אבל מנסיון הם ממש ממש לא מקצועיים והשירות שלהם מ-ז-ע-ז-ע. למי שיש בעיות עיניים קצת יותר רציניות ממינוס אחד אני ממליצה ללכת רק לאופטומטריסט "אמיתי" ומקצועי. אני יכולה להמליץ בחום על האופטומטריסט שלי שהציל לי את העיניים (ממש כך וזה סיפור ארוך מאוד). הוא מאוד מאוד מקצועי וגילה אצלי דברים שאף אחד לא מצא אצלי בכל השנים שטופלתי ע"י אופטומטריסטים שונים. מי שרוצה, אשמח לתת פרטים.

שירי71

New member
ומי הוא?

מסכימה עם כל מילה של ךלגבי אופטיקנה הם מוכרים אבל לא מקצועיים . אז על מי את ממליצה?

*שיר

New member
האופטומטריסט שלי

שמו יורם והוא הבעלים של "יורופטיקס" ברמת גן טל´ 7521090 הוא בחור מאוד נעים וגם שאר העובדים אצלו מתייחסים בנימוס ובסבלנות גם למעיקים שבלקוחות. הם גם טורחים ומסבירים בפרוטרוט לכל לקוח מה הבעייה שלו, כיצד מטפלים בה ומה בדיוק הבדיקות שעושים. בעיני, זה חשוב מאוד. חסרונות (שלא תגידו שלא אמרתי): 1. יקר 2. יש לו המון לקוחות, שהוא מתייחס בסבלנות לכל אחד מהם, ולכן הרבה פעמים התורים מתעכבים

תמרה*

New member
האופטומטריסט שלי

מקצועי בצורה מדהימה. מומלץ ע"י מספר רופאי עיניים, בינהם רופאים בכירים מבי"ח מאיר בכפר סבא. (הרופא עיניים הקודם שלי עשה אצלו את המשקפיים שלו) ואני מאוד בעייתי בעיניים, עם צילינדר גבוה ועד שהגעתי אליו פשוט לא ראיתי טוב (אגב, הוא מתמחה גם בילדים ואפילו תינוקות ראיתי אצלו ששמו להם עדשות) הבעיה (או אולי לא) הוא ברעננה: שמו אייבון הר(הוא מדרום אפריקה) 09-7743418

למעלה