ושוב - עדשות מגע...

Sharon_1

New member
ושוב - עדשות מגע...

כמה זמן לוקח כל ענין עדשות המגע. אני עדיין בהתלבטות איפה לעשות את העדשות-פה או בארץ. לפי ההודעה של יעל הבנתי שלוקח משהו כמו שבועיים כל הסיפור - מה שממש אין לי (בארץ). האם זה תמיד לוקח ככה? האם 5-6 ימים יספיקו לכל הסיפור? איזה בדיקות עושות בדיוק? פה יש מישהו שעושה בדיקת GLAUCOMA ו VISUAL FIELDS SCREENING ב - 20$. תודה!!!

פחות משבועיים...

במקום בו אני עשיתי עדשות (אופטיקה 6:6 בדיזנגוף, שהומלצו ע"י רופא העיניים שלי), לקח להם בדיוק 24 שעות להשיג לי עדשות עם צילינדר. עדשות נורמליות יש להם במלאי תמיד, ועדשות בעייתיות יותר עשויות להגיע תוך 4-5 ימים. כלומר, להשיג אותן זה תוך שבוע בערך. אבל... החנות מבקשת שתחזרי לביקורת תוך שבוע עד 10 ימים, ואני הייתי היום והם כנראה מחליפים לי עדשות כי אלו לא משיגות תוצאות טובות מספיק. זה אומר שני דברים- קודם כל, שהחנות אחלה, רציניים ומחויביים אליך (כמובן כל הסיפור ללא תוספת תשלום), ומצד שני- שאולי להשיג את העדשות לא לוקח הרבה, אבל ליתר בטחון מומלץ לחזור לביקורת אחרי שמסתובבים איתן שבוע. לגבי הבדיקות- אני ממש לא מבינה מה עשו לי. הרופא הסתכל לי בעיניים במכשיר שניה ורבע ואמר שאין מניעה, ואז סתם בדיקת ראייה...

Sharon_1

New member
טוב, אז כנראה שאצטרך לוותר ולעשות

כאן. אם זה לוקח בין יום ל-5 ימים ואח"כ עוד בדיקה אחרי שבוע, זה לא אקטואלי לגביי, מכיוון שאני מתכוונת לשהות בארץ מקסימום 6 ימים ואני לא יכולה להתחייב שזה הדבר הראשון שאעשה. תודה בכל מקרה!!

למעלה