ושוב עוגת שמרים פרווה שלי, כנראה כבר לא

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
ושוב עוגת שמרים פרווה שלי, כנראה כבר לא


הפעם רציתי להכין בצק שמרים חלבי ובצק שמרים פרווה ולמלא את הפרווה ב"השחר" ואת החלבי בנולטה.
שניהם עפ"י טויזר, עם קצת פחות קמח (כמעט כמו של יפנית).
הכנסתי שתי שקיות עם בצק למקרר לתפיחה איטית.
שתיהן נראות אותו דבר.
קיוותי שאחרי התפיחה אוכל להבדיל, ואני בטוחה ב95% שזיהיתי נכון איזו חלבית ואיזו לא, אך לא לקחתי סיכון.
אני בטח בין יחידות שמלאו בצק שמרים חמאתי (החצי החלבי) בממרח השחר פרווה..
 

אסתרכ

New member
אוי לא נעים היית יכולה לשים בשקיות בצבע שונה

או קערות צבע שונה לא נורא שבת שלום
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
בפעם הבאה אזהר - עד שלא הכנסתי למקרר, לא

קלטתי מה עשיתי, כי בדרך כלל מכינה שמרים או פרווה או חלבי.
גיסתי בע"ה מביאה עוגת שוקולד - יומולדת לאחיינים.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
בטח שיש, אבל את שתי השקיות הזהות עם הבצק

שהיה זהה בגודלו, הנחתי אחת על השולחן ואחת על השיש לשעה, לתחילת התפחה לפני שליחה למקרר. עד כאן בסר (על השיש חלבית, על השולחן הפרווה).
הכל התחיל בשניה שהכנסתי למקרר, בלי להחליט מראש מה שמה איפה/לסמן את השקיות.
 
אה , סליחה לא שמתי לב שהכנסת בשקיות בלבד

אני מכינה בקערה ואם שמה למקרר זה יחד עם הקערה.

מה שבטוח היה לכם טעים
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
עוגת שוקולד של גיסתי כיכבה כקינוח פרווה ועוגת

יומולדת לאחיינים והכנתי מהר גם ביסקויט פרווה.
 
למעלה