ושוב עוגת שמרים פרווה שלי, כנראה כבר לא
הפעם רציתי להכין בצק שמרים חלבי ובצק שמרים פרווה ולמלא את הפרווה ב"השחר" ואת החלבי בנולטה.
שניהם עפ"י טויזר, עם קצת פחות קמח (כמעט כמו של יפנית).
הכנסתי שתי שקיות עם בצק למקרר לתפיחה איטית.
שתיהן נראות אותו דבר.
קיוותי שאחרי התפיחה אוכל להבדיל, ואני בטוחה ב95% שזיהיתי נכון איזו חלבית ואיזו לא, אך לא לקחתי סיכון.
אני בטח בין יחידות שמלאו בצק שמרים חמאתי (החצי החלבי) בממרח השחר פרווה..

הפעם רציתי להכין בצק שמרים חלבי ובצק שמרים פרווה ולמלא את הפרווה ב"השחר" ואת החלבי בנולטה.
שניהם עפ"י טויזר, עם קצת פחות קמח (כמעט כמו של יפנית).
הכנסתי שתי שקיות עם בצק למקרר לתפיחה איטית.
שתיהן נראות אותו דבר.
קיוותי שאחרי התפיחה אוכל להבדיל, ואני בטוחה ב95% שזיהיתי נכון איזו חלבית ואיזו לא, אך לא לקחתי סיכון.
אני בטח בין יחידות שמלאו בצק שמרים חמאתי (החצי החלבי) בממרח השחר פרווה..