ושוב פונטים.....

ורדינה

New member
ושוב פונטים.....

איך אני שולחת פונטים ב- אימייל. אני לא מצליחה לקבץ אותם. ואפילו לא לצרף אותם כ- ATTACHMENT מכיוון שהם נפתחים ולא מצורפים למייל. תודה ורדינה.

הנשוי

New member
מה יש לך מפונטים(אורנגדה) ורדינה? :)

עפ``י דודו טופז ומערכון האורנג`דה המפורסם

ורדינה

New member
אני מתה עליהם......

סתם......אני מנסה לעזור למי שלא יכול לדבר בצאט בעברית ונמצא רחוק מאיתנו. ורדינה

eYaL

New member
בעדינות.....

להגיע לספריה של הפונטים,לסמן את הפונט הרצוי,להקיש CTRL+C ומשם להגיע לספריה אחרת במחשב,מומלץ משהו שהכנת מראש בשביל זה ולהקיש CTRL+V . הפונט שסימנת קודם,יועתק לספריה הנוכחית. קבצי אותו בכל תוכת כיווץ שנראית לך,ו..שלחי כ ATTAHEMENT בדוא``ל. eYaL

ורדינה

New member
ישששששש עובד...............

אבל למה כשלוחצים מקש ימני אין שם העתק??? חיפשתי אותו ולא מצאתי. תודה רבה... ורדינה.

eYaL

New member
:)

ידוע לי..גם אצלי (וינדוס מילניום) אין אפשרות העתק במקש ימני בספריה הנ``ל.. eYaL

ורדינה

New member
אגב, וינדוייס מילניום....

האם יש הבדלים רציניים בינו לבין 98. האם כדאי לבצע שידרוג במחשב הביתי שלי?. תודה, ורדינה.

eYaL

New member
אספר לך משל..

אז זה הולך ככה: ילד(של טכנאי מחשבים): אבא למה השמש זורחת במזרח ושוקעת במערב? אבא(טכנאי מחשבים) : לא יודע בן,אבל אם זה עובד,אל תיגע. :) eYaL

duke4you

New member
לא לא לא

המלצה שלי - להשאר עם מערכת ההפעלה windows 98, שהיא מערכת הרבה יותר יציבה מwindows me. אמנם מערכת ההפעלה windows me מכילה מאגר גדול יותר של דרייברים, ותמיכה במס` גדול יותר של התקנים, אבל הבאגים ממש חוגגים שם. אם תשימי לב עד לפני שנה, מחשב חדש היה מגיע עם windows98 והספק לא ממש נתן לנו לבחור בין 98 ל95. תנחשי למה הספקים בארץ נותנים לנו היו את זכות הבחירה בין 98 לme? מאיפה באה כל הדמוקטיה הזאת...ניחשת נכון, הם לא רוצים ביקור לקוחות כל שבוע אצלם במעבדה. לכן כדאי לחכות לwindows xp.

eYaL

New member
אההממ

כניראה שלא הבנת את המשל.. :) אמרתי אותו הדבר. eYaL

duke4you

New member
אבל אבל אבל.... לא ראיתי

אחרי שכתבתי את התגובה שלי, גיליתי שכבר ענית. אפילו לא הייתה לי הזדמנות לקרוא את המשל...אופס. הבנתי את המשל, הוא 10 וכול מילה מיותרת. :)

Elinor

New member
חחחחחח שקרן ;-)

פשוט לא רצית לצאת פרייאר.... חחחחח הרגת אותי עכשיו... ובלי להתלהב גם אני לא הבנתי את המשל הזה... חפיף, אני עם WIN98 ומרוצה! שלכם, אלינור. B-)

itaf10

New member
מסכימה לכל מילה

שלום, השארי עם WIN 98. אני משתמשת במערכת הפעלה WIN ME עם הרבה באגים.(היה לי 98 והשדרגתי לME). היום אני מצטערת. איטה

antidot

New member
windows xp ??

מחשבה לא שפויה....לחכות ל WINDOWS XP ? עד שלא יוצא SERVICE PACK ראשון אל תתקרבו לזה.. ניסיתי את גירסת BETA2 כמות הבאגים אינסופית... WINDOWS 2000 PRO אם למחשב יש מספיק כוחות היא לדעתי בחירה יותר טובה..

מיכאל י

New member
שדרוג לME

לא כדאי. אין הבדל ועדיין יש בעיות. ההבדל המשמעותי היחיד הוא הMEDIA PLAYER, ואפשר להוריד אותו בפני עצמו.

ורדינה

New member
לסיכום........

כל הדרכים מובילות לרומא......אני נשארת עם ה- 98. תודה לכם. ורדינה

למעלה