ושוב פעם משבר....

ש י מ ל ה

New member
ושוב פעם משבר....

טיילתי היום עם בני , פגשתי כמה חברות שלי שילדו לא מזמן. עגלות, תינוקות, טיטולים..... לא הרגשתי כלום.. רוצה גם, לא רוצה? ממש לא הרגשתי כלום. ובערב בעלי סיפר לי על מישהי שבאה לבקר אצלו בעבודה עם תינוקה. הוא אמר לי שהוא החזיק אותו, והרגיש שהוא מאוד רוצה עוד ילד.. מה אני אעשה? מצד אחד אני רוצה שבעלי יהיה מאושר, ומה איתי? ושוב פעם אני במשבר, ושוב פעם איסורי מצפון...

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif כדאי, כדאי

לא ציינת בן כמה הילד, אבל אם את כבר נכנסת לפורום הזה כנראה שכבר מקננת בך ההרגשה של ללכת על זה. אז שיהיה בהצלחה ובמהרה. ואם הבעל רוצה זו כבר חצי דרך בכיוון.

פוקית27

New member
אני בעד../images/Emo45.gif אבל מה זה עוזר,זה משהו

שאת חייבת להחליט זה החיים שלך והם יושפעו לא שלנו. (אני חושבת שזו השפעה שיכולה להיות רק חיובית.)

דעה טיפה שונה

אני חושבת שילד והריון צריך ממש לרצות- מתוך הבטן וכל חדרי הלב. ולא סתם להשלים עם "גזרת" ההריון ולהגיד "יאללה"..... אם את עדיין לא במאה אחוז מוכנה לעוד ילד- עדיף להמתין מעט. ואת יודעת מה? אני בטוחה שאם תגידי כך לבעלך (תשמע יקירי- וודאי בעתיד הלא רחוק גם לי יבוא- כנראה- עוד תינוק רך וטרי, אבל אני עדיין לא כמהה לזה- אז בוא נחכה שזה יבוא גם ממני) הוא יסכים להמתין- כי סך הכל את עוברת את ההריון עצמו- ובדך כלל גם את (כלומר האמהות באופן כללי) נושאות בנטל העיקרי בגידול הילדים. במשפט אחד- אם יש ספק- אין ספק.

אני מסכימה במקרה הזה עם היידי

אין ספק שאם את כרגע לא מעוניינת אז אין טעם לעשות ילד רק בשביל לרצות את בעלך כי בסופו של דבר זה את שסוחבת בטן במשך 9 חודשים ולא הוא. ילד צריך להיות דבר רצוי ואהוב.

m i c h a l y

New member
שימלה יקרה. גמני מצטרפת להיידי

אמנם את בפורום זה, אך המילה "משבר" מגדירה די טוב את השייכות שלך לפה. נראה לי שמצד אחד את רוצה להיות שייכת לכאן בכל ליבך (בשביל בעלך), אך מצד שני מרגישה שזה עוד לא הזמן (ממש בשבילך). אז את מוזמנת להצטרף לפורום כדי להתלבט עוד קצת. הריון זה צעד שממנו אין דרך חזרה, בעוד אם תחכי עם ההריון תוכלי מיד להתחרט וכן להיכנס להריון. כמו שהיידי הגדירה - אם יש ספק אז אין ספק. בתור מתלבטת ידועה אני יכולה להגיד שבעיני תמיד האפשרות שממנה יש אופציה להתחרט היא האפשרות העדיפה (למרות שהמחיר לא תמיד קל)... אז שיהיה בהצלחה, מיכל.

למעלה