ושוב רקודים חדשים ????.

ושוב רקודים חדשים ????.../images/Emo70.gif

נאמרו פה הרבה תגובות לגבי נושא של לימוד רקודים חדשים נוסטלגיה, רקודי "סלסה", קצב מזרחי וכו´ כל זה בסדר הדיון מעניין אלא שבמקור שאלתי היתה לא לגבי אופי הרקוד הנלמד אלא לגבי כמות הרקודים שמלמדים. אחזור על הניסוח הראשון ואשמח לקבל תגובות כי איך אמר מי שאמר אנחנו הלקוחות : ובכן השאלה היא האם כל שבוע צריך ללמד רקוד חדש או שמספיק אחת לחודש? ושוב הרי יש ים של רקודים שאנחנו אוהבים ולא מגיעים אליהם בגלל המרוץ המטורף ללמד וללמד. ולגבי "מי ישרוד" מדריך שרץ ומלמד כל הזמן רקודים חדשים מהפחד שלא ישרוד "טועה" ובגדול יש לי רושם שדוקא הוא ישרוד

לדעתי את צודקת

ובעתיד יהיה סקר בנושא בדף הסקרים שלנו. הוא כבר מוכן אך בינתיים יש שם סקר שרבים עדיין לא התייחסו אליו.

ענהלי

New member
בקורת עצמית

ירון, באמת שאין לי שום דבר דבר אישי נגדך, אבל אולי גם תעשו סקרים איזה מרקידים באמת רשאים (בזכות ולא בחסד) להרקיד... לא כל מי שגמר אולפן יש לו את הכישורים המתאימים להרקיד! לראייה... המרתון בעזריאלי... ב"חייאת-דינק" ההנחיה זה אלמנט לא פחות חשוב... יש ריקודים ישנים וטובים, אבל אם לא יודעים להעביר ערב בצורה מקצועיית גם רפרטואר הריקודים וישן וטוב ככל שיהיה לא ירומם את נפשם של הרוקדים. מעטים המרקידים היום בארץ שבאמת ההנחיה שלהם מקצועית, נעימה ואינטיליגנטית...אם בראש הארגון יושבים אנשים שבעצמם יש להם עוד הרבה מה ללמוד אז זה אומר דרשינו... ועל זה נאמר..אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר...

אני חושב שהגזמת...

אני מוכן לקחת על עצמי שלדעתך אני הוא זה שהנחייתי אינה "מקצועית, נעימה ואינטליגנטית...", זכותך לחשוב כך וזה בהחלט בסדר. אבל אם אעשה סקר כזה (מובן שסקר כזה לא יעשה) ונניח ש60% יאמרו שאני או אחר איננו מספיק אינטליגנטיים כדי להעביר ערב הרקדה, האם נראה לך שזו הדרך לומר לאדם תמצא לך מקצוע/תחביב אחר. אני חולק עליך לחלוטין או שלא הבנתי את כוונת. בראש הארגון יושב אדם אחד. לצידו מזכירות ובעלי תפקידים. לכולם יש מה ללמוד, להם, לי, לך ולכל אדם באשר הוא אדם - תמיד יש מה ללמוד. ואם התכוונת לביקורת על תפקודו של היו"ר כיו"ר הארגון הרי ברצוני לציין שמעשיו של רוני בראש הארגון עולים, לדעתי, במאות אחוזים על קודמיו (פרט אולי לתמר אליגור שבאצבעותיה הקימה את הארגון). אין לזה קשר לכך שהעברנו במשותף את הערבים בעזריאלי וכבר ציינתי שאני אישית (והעסק שאני מנהל) נפגעתי ממנו פעמים רבות ולדעתי באותן פעמים הוא נהג שלא קשורה. אני יודע לשים משקעים אלה בצד ולראות את התמונה בכללותה. שוב ברצוני לומר שלא אהבתי את הסגנון שלך אך אולי לא ירדתי לסוף דעתך.

ענהלי

New member
אין לי ספק שלא ירדת לסוף דעתי...

ירון יקירי, אין לי ספק שהרבה יותר נעים לקבל ליטופים, פידבקים חיוביים וכו´, אני פשוט חושבת שלא כל מי שיש לו ידע כזה או אחר ברפרטואר הנרחב של הריקודים,יש לו ת´יכולת ל"החזיק" אנשים ערב שלם.... ועכשיו תרד בבקשה לסוף דעתי....אתה באמת באמת מאמין בתוך תוכך שעזריאלי זה באמת מקום להרקדה? הרי היה שם הכל חוץ מרצפה נוחה לריקודים והנחיה מקצועית...ו...הגברה(גם מקצועית) כל הצ´ופרים מהצד "החזיקו" אותנו מלא לברוח אחרי כמה דקות...הרי שלמנו וככלות הכל אנחנו ישראליים! ואולי יש דברים שהשתיקה יפה להם...

את בחלט מוזמנת לבקר

את העברת הערב בעזריאלי וביקורתך הבונה תתקבל בברכה. (כבר היו עוד ביקורות כאלה וכולן נלקחו בחשבון). את הריצפה לא נוכל לשנות וגם בהגברה לא נותר לי אלא לומר "זה מה שיש". את ההנחיה תמיד אפשר לשפר ומובן שלא תמיד מצליחים לקלוע לטעמם של כולם. מכאן ועד שאגיע למסקנה שאני לא צריך לעסוק בהדרכת ריקודי עם הדרך עוד רבה וארוכה. את בהחלט רשאית להחזיק בדעה זו וגם להביע אותה כאן בפורום. אבל... רק כלפי. אם יש לך ביקרות כזו אל חבריי אנא, במסרים אישיים.

קורין1

New member
אני דווקא חושבת שההרקדה....

או המרטון במרכז עזריאלי הייתה לא רעה, למרות שלדעתי הרבה ריקודים קוצרו לסיבוב אחד......כל השאר היה בסדר גמור. באהבה

שוגי שוגי השונמית (שובי)

דבריך , דברי אלוהים חיים. חושב שלא צריך ללמד כל כך הרבה ריקודים. לימוד הרבה רעקודים - דומה לשתית שכר מוגזמת, אז לא מבחינים בין ימין לשמאל. על זה נאמר ע ד ד ל א י ד ע

אשוב גם אשוב ../images/Emo13.gif

חבר של כולם אתה חבר גם שלי מבטיחה לך אשוב גם אשוב בכל פעם שיהיה לי על מה להגיב או לכתוב המתן לי........

למעלה