ושוב רשימת הדרושים שלי....לאשדוד

ושוב רשימת הדרושים שלי....לאשדוד

3 מחשבים- דחוף... בגדי גברים S-M 2 מפזרי חום תנור (גז + אפיה) כסא אוכל לתינוק מיטת קומותיים טיטולים מידות 5-8 ק"ג מטרנה סוג 1 טלפון סלון למשפחה בחולון - במידה ויהיה טוב הם ידאגו להובלה קלטות וידאו מכונת כביסה נעליים לגבר (חייל) מידה 42 לנתניה: זקוקים לפינת אוכל (שולחן קטן) שתי מיטות לבנות תנור חימום / מפזר חום טלוויזיה - יכול להיות שתהיה תרומה באשדוד השבוע. ווידאו משחקים

Tal Tal4

New member
טלפון יש לי

גם נעליים 42 יש שתי ספות במצב מצויין ברמת גן יש לי גם המון בגדי בנות 10-14- לא היית צריכה?

תרקדי

New member
איילת ודני ../images/Emo185.gif

מיינתי את הדברים שרציתי להעביר אלייך (כתבת פעם על ילדה בת 12) וזה מה שיש לי (בתקווה שזה יהיה מתאים): 1. מעיל תכלת. 2. מעין עליונית שקיבלתי מהדודים שלי בארה"ב. היא לבנה ונראה לי שתתאים לנשים יותר מבוגרות. 3. חולצה שיכולה לשמש כעליונית. 4. 3 אפודות דקות של "פוקס". 5. מספר חולצות ארוכות ודקות. 6. נעלי אצבע מעץ (מהמזרח) - מיוחדות לדעתי. אגב, כרגע התקשרה קרובת משפחה שלי ואמרה שיש לה עוד שתי שקיות לתרום, אך מאחר ואיני ממונעת, זה יצטרך לחכות קצת.

תרקדי

New member
בשעה טובה ../images/Emo13.gif

העברתי את הדברים לטל-טל. (תודה רבה לך, טל-טל). עכשיו אני יכולה לחזור לבית החדש, שמחה וטובת לב, עד השבוע הבא (שבו יהיו שקיות חדשות).

Tal Tal4

New member
טלפון יש לי

גם נעליים 42 יש שתי ספות במצב מצויין ברמת גן יש לי גם המון בגדי בנות 10-14- לא היית צריכה?

Tal Tal4

New member
טלפון יש לי

מתרגשת

New member
טלטל יקירתי... בקשר לספה מחברה שלך

לפי מה שראיתי בדירה של האם חד הורית אין מקום לספה. הדירה פצפונת במידה שלא תאומן. יש שם מיטת נוער שהיא של האמא בחדר ועוד כמה רהיטים והם תופסים את כל המקום. לילדים יש מיטת קומותיים בחצי חדר שלהם ואין שם עוד מקום לכלום. מצטערת.

רותם111

New member
איילת, יש דברים בשבילך במחסן

תתקשרי אלי ונקבע יום ושעה. חבל שהדברים עומדים שם בלי שימוש.

למעלה