...............
פיצה בשרית כשרה אני לא יודעת להכין (רק כזאת לא כשרה, בעיקרון כמו שמכינים רוטב בולונז ואז מורחים על בצק הפיצה ואופים). קציץ בשר בתפוחי אדמה ושקדים: משך ההכנה: 15 דקות משך הבישול 1/2 1 שעה לשמונה סועדים 1 ק"ג בשר בקר טחון 1 כוס (60 גרם) פרורי לחם לבן טרי 21בצל גדול,קצוץ דק גבעולי סלרי, קצוצים דק 1 כף זנגביל טרי. מגורר 2 שיני שום, מעוכות 1 כף אבקת קארי 2/3 כוס מרק בקר 2 ביצים, טרופות מעט 2 כוסות מחית תפו"א (פירה) 2/3 כוס שקדים הכנה: 1. מחממים מראש תנור ל 180 מעלות. מברישים תבנית בקוטר 20 ס"מ במרגרינה מומסת או בשמן. בקערה גדולה מערבבים בשר בקר טחון עם פרורי לחם, סלרי, בצל, זנגביל, שום, אבקת קארי, מרק וביצים. מהדקים אל תוך התבנית, ואופים במשך1 שעה ו-15 דקות, או עד שהבשר משחים היטב. מסננים את הנוזלים; הופכים את קציץ הבשר על תבנית תנור. 2.מורחים את הקציץ מכל עבריו המחית תפו"א; מהדקים את השקדים על תפו"א. מגבירים את חום התנור ל 210 מעלות, ואופים את הקציץ במשך 15 דקות או עד שהשקדים זהובים-חומים. להגשה, חותכים לפרוסות משולשות.