ושוב שאלה לי אליכם/ן..

ושוב שאלה לי אליכם/ן..

וכמו תמיד גם הפעם בראשית דברי אודה לכל הנותנים יד בדבר על העצות התשובות המכוונות ועל כל מה שבין השורות... והפעם שאלתי היא כיצד הייתם מגיבים לו במהלך השנה השקעתם בתלמיד את כל כוחכם, יכולותיכם, סבלנותכם, מרצכם וכו´ ואכן התוצאות נכרות בשטח התלמיד התקדם בצורה מעוררת התפעלות אך את המחמאות מקבלת מורה אחרת? איך בכלל מגיעים למצב כזה?ואיך ניתן למנוע מקרה כזה? מה תהיינה התגובות? מחכה לתשובות,עצות ומודה מראש בברכת לילה רגוע וחלומות מרגיעים!

FOR THE LD

New member
התוכלי בבקשה להגדיר את תפקידך

במערכת? - מורה בכתה קטנה? מורת שילוב? תרפיסטית?.... כך יהיה קל יותר להשיב על שאלתך.

בוקר מבורך ומאיר!

ראשית אודה על תשובתך ויחסך לשאלתי הקודמת. השאלות לא נשאלות בהתאם לתפקידי אם כי אני נעזרת בתפקידי בכדי לענות עליהן. עבודתי מתחלקת לשניים בבוקר אני עובדת כמורה בכיתה המכילה 7 תלמידים המוגדרים כלקויי למידה ועד פיגור בינוני.. אחר הצהרים אני עובדת כמורה בשילוב שבמרבית הפעמים זה נעשה יחידני כלומר התלמיד יוצא מהמסגרת הרגילה ומגיע לכיתתי. שאלותי מסתמכות על שאלות חופפות שנתנו לי בעבודת סיכום שעלי להגיש. אני עונה מנקודת מבט שלי ושמחה להעזר ולהרחיב את אופקי בעזרתכם/ן. תודה על הרצון לעזור... בברכת המשך יומלאור, אושר, הצלחה ורק טוב!

למעלה