ושוב שאלה על רישיון נהיגה

sarma

New member
ושוב שאלה על רישיון נהיגה

שלום לכולכם, אנחנו נוסעים לביקור בקנדה כתיירים ומעוניינים לעשות רישיון נהיגה (לפחות תיאוריה) וזאת לצורך פתיחת חשבון בנק, כי הבנתי שכדי לפתוח חשבון, דרושה תעודה קנדית אחת לפחות. השאלה היא, נגיד ובזמן המוגבל שיש לנו נספיק לעשות רק G1, האם נוכל להמשיך לנהוג עם רישיון בינלאומי או שנכניס את עצמינו למלכודת ולא נוכל יותר לנסוע עם רישיון ישראלי עד שנעבור מבחן G2 או G? ועוד שאלה לגבי פתיחת חשבון בנק. אם אנחנו רוצים לפתוח חשבון משותף עם בעלי, האם ידרשו תעודה קנדית( קראי G1) משנינו או שמספיקה תעודה אחת? מודה מראש לעונים.

אני לא חושב ש G1 גורם לאיסור נהיגה עם בינלאומ

לדעתי הבלתי מבוססת, כישלון במבחן מעשי הוא שגורר את איסור הנהיגה, אבל אין דרך לאכוף את זה. לדעתי דרכונים, ורשיונות נהיגה ישראלים צריכים להספיק. אני מתכוון להיפגש השבוע אם הבנקאית שלי כדי לוודא את האפשרות של תושב זר לפתוח כאן חשבון. אני בטוח שיש דרך רק שצריך למצוא פקיד שיכיר אותה היטב, ויהיה מתורגל בעניין. אני מבטיח לדווח כאן.

mikki01

New member
if you are a turist you can still drive

with your international license if you are a permanent resident you will not be able to drive with your international license any more after the G1 test

א ורית

New member
אם יש g1 אז הוא גובר על הבינ"ל - שימו לב

וזה מבחינת חברת הביטוח , לא תהיו מבוטחים אם חס וחלילה יקרה משהו כאשר יש לכם רשיון g1 ולא עמדתם בהתניות סוג רשיון זה .

sarma

New member
G1

אני מבינה שכוונתך לאנשים בעלי PR ולא תיירים?

למעלה