ושוב שבת יורדת עלינו.

ושוב שבת יורדת עלינו.

ואנחנו במה שמוגדר "אחרי החגים". אחרי טיול בשוק לוינסקי והצטיידות בתבלינים חדשים וישנים שאזלו, וקצת בשר טחון, נראה לי שארוחת השבת תהיה מאולתרת. אחרי הכל, אנחנו עדיין מלאים מהאוכל שבושל על פתיליות, ונמכר לנו ברח' לוינסקי. בהזדמנות זו, רציתי לומר, לפחות בשמי, ואני מניח כי גם חלקכם תצטרפו אליי, המון תודה לצחי, שהעלה לתודעה את אוכלי הבשר, טיפל בכולנו וכעת, ממשיך בדרכו. צחי,
חגי.
 

מאקי

New member
שבת שלום. ואכן המון תודה לצחי. אולי

בהזדמנות זו נבקש ממי שמוכן לנהל את הפורום שיואיל.. ויועיל... שבת שלום מאקי
 
אז מאילתור יצא כך:

5 תפוחי אדמה נחתכו לקוביות. 4 גזרים לפרוסות אלכסוניות. 1 בצל גדול קצוץ דק. 10 שיני שום חתוכים לפרוסות. 1 חב' אפונה קפואה שהופשרה. התבשלו יחדיו עם רסק עגבניות, מים ותבלינים (כפי שיופיע למטה. את הבשר הטחון, עירבבתי עם פיסטוקים, צימוקים כהים, בצל קצוץ ותבלינים, יחד עם שמן זית. נוצרו קציצות עגולות בגודל קטן עד בינוני............ ו........הכל נכנס יחד לסיר גדול בתוספת סילאן, פפריקה חריפה ומתוקה, פלפל לבן, מלח, סוכר, שני סוגי סויה (סיני ורגיל). אחרי רתיחה, עוד כ 35-45 דקות על אש קטנה. ויללה - ממממממממממממממ המיצים כבר עולים. אז שבת שלום לכולם. חגי
 

bigjack

New member
תודה חגי ../images/Emo140.gif

אני עדיין אבקר כאן בשעות הפנאי
 
למעלה