ושוב, שלום חנוך

ושוב, שלום חנוך

נתחיל בוידוי- אני לא יודע לכתוב ביקורות. על שומדבר. פשוט אין לי את זה. אני לא חולם להיות מבקר מוזיקלי או מבקר כלשהוא, אלא שיבקרו אותי, אלפי ביקורות רעות.זה יהיה מרגש. וזה יהיה. 'זאת אני יודע'. אני לא יכול לתאר את מה שעובר עליי, את מה שאני מרגיש. ננסה. יש אמנים אהובים עליי שעל אף חיבתי הגדולה אליהם אני זקוק למשקה טוב בשביל 'להתחבר' אל הוויתם. (למשל, מאור כהן) יש אמנים אהובים עליי שהמשקה פשוט לא מתאים לאוירה הקדושה שנוצרת(למשל, אתי אנקרי, אפילו אביתר.במופעי ישיבה לפחות) ויש את שלום חנוך(לא רק ,כמובן, אבל התיק המדובר הוא שלו) שעשה אותי אתמול, כמאמר הקלישאה, מסטול טבעית. כבוד גדול נפל בחלקנו ששלום עוד איתנו.ולא סתם איתנו.אנרגיות כמו שלו, אני מאחל לכל ילד.הוא מדביק אותך בזה. לא ברור לי איך בכלל אנשים יכלו לשבת.והיה די מהנה לראות 'סבאים' רוקדים לצלילי שירים שבטח ליוו אותם בתקופות שונות של חייהם. הוא גם משך אליו חבורת נגנים מופלאה, שגם עליהם כבר נאמר הכל. מבחינה אישית אני חושב שרוני פיטרסון הוא הגיטריסט מספר 1 וכל השאר הם השאר. לא, לא מזלזל.הם באמת טובים. עכשיו הגעתי לשלב הקבוע, שבו פשוט אין לי מה להוסיף. מה יש להוסיף? שמומלץ לרוץ לראותו? זה לא ברור? ברור שזה ברור. אשאיר את מלאכת הביקורת למבקרים נכבדים יותר ואמשיך לרדוף אחרי שלום, שנאמר אוהב שלום ורודף שלום. שבת שלום!

bleeding guitar

New member
מי כאן המלך? ../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif

יום בהיר אחד נפלה עלי ההודעה הכי טובה בעולם "קחי חלקי כרטיסים להופעה של שלום חנוך באוניברסיטה". דייייייי אתם רציניים? כיף!!! אני גם כ"כ שם!!! אז הצטיידתי בחברה טובה, ושנינו בתולות מהופעה של חנוך, הגענו לאוניברסיטה לצפות בנס המהלך. התחילו את ההופעות יחסית מוקדם ב- 21:20 כבר עולים שלום חנוך וחבורתו לבמה. החבורה שלו הרכב מדהים שכולל את רוני פיטרסון על הגיטרה, משה לוי על הקלידים, וגם מצטרף בגיטרה לפעמים, אשר פדי על התופים וזיו הרפז בבס. קשה לי האמת לתאר את התחושות שלי מההופעה הזאת. מה לא נאמר כבר על ההופעה הזאת? שהיא מדהימה? נאמר שלום מדהים? נאמר אנרגיות מטורפות? נאמר הופעה חובה - נאמר מה נשאר לי להגיד? אז בהיותי פעם ראשונה רק בהופעות של שלום כמובן שלא את כל השירים אני מכירה. בין השירים המוכרים, לכאלה שרואים את התלהבות הקהל כשהוא שר איתם, הקהל שמשתף פעולה כ"כ יפה, שר באהבה את השירים שלו, לפעמים באמת פחות חשוב מי שר, העיקר האווירה. גם שלום על הבמה מבסוט משיתוף הפעולה, מהקהל שיודע את המילים בעיקר בשיר "אדם בתוך עצמו". אחד השירים הראשונים שנשמעו לי מוכרים יותר אאל"ט היה בואי לרקוד, שהאמת וידוי מפגר הכרתי אותו רק בגלל להקת צעירי ת"א - פעם בימים היפים שלהם, שלא ידעתי שבעצם הם הורסים שירי קלאסה... קורה. בין השירים שאני זוכרת שהוא שר ניתן למצוא את: שוקו, אדם בתוך עצמו, אהבה שקטה, בגלגול הזה, בלי לומר מילה [הא אז זה באמת לא השיר של מטרופולין? ], בואי לרקוד, חתונה לבנה, גיטרה וכינור, ילדים של החיים, ככה וככה, מחכים למשיח, נגד הרוח, סוף עונת התפוזים, מאיה. השירים כולם נורא סוחפים כמובן גם החברה של הבמה, בשירים שאני לא מכירה אני מסתכלת על הצדדים על האנשים שיודעים מילה במילה את השירים, שנהנים מההופעה של אותו הגדול, כיף . ואז אופס גם ההופעה הזאת נגמרת, למה? הזמן זאת המצאה מבלבלת אמר אסף ארליך וצדק. לכל קריאות הקהל הוא חוזר לבמה לעוד כמה שירים בינהם "סוף עונת התפוזים" של תפוז האגדית. שוב יורד, ושוב חוזר. והנה הגענו לשיר האחרון. הוא אמר שהוא מקדיש את השיר לאחת בשם מאיה שהיה לה יומולדת באותו יום, אני אישית הקדשתי את השיר למאיה היפה שלצידי שהשיר הזה די עשה לה את ההופעה [אם לא מובן מדובר בשיר מאיה ]. וזהו סופית, יורדים מהבמה נגמרה הופעה גדולה, כיפית שאין הרבה מילים לתאר אותה אם כי אפשר לנסות. אז התחלתי במשפט מי כאן המלך מתוך שיר שלו [ששמעתי לראשונה בהופעה יום חמישי, שנקרא שוקו], התשובה די ברורה , שלום חנוך גם בגיל מתקדם מאוד, נותן הופעה, שואו ענק למדי, עם קהל מעריצים גדול, מגילאים נורא קטנים שהיו שם ועד... לא יודעת מה היה הגיל הכי גדול, לשם שינוי זה לא הייתי אני... להופעות שלו בהחלט אני רוצה לחזור, אבל בחיאת רק תורידו קצת את המחירים .

gal1983

New member
אחח אין כמו הפעם הראשונה אה ?

אני לא אשכח את הפעם הראשונה שראיתי את אביב או ברי או שלום אביב עוד טיפס אז על מגברים על חופה של הכנרת , ברי היה בלתי ניתן לעצירה וקרע לי את המח ושלום קרע לי את הלב . אוי ליל אהבה בצמח בתור ילד עכואי קטן ומושתן אלו היו לילות...

Kettercat

New member
יהה ../images/Emo68.gif

מה אני יכולה להוסיף אחרי זה, תגידי לי?

dsol

New member
../images/Emo6.gif אוהב שלום ורודף שלום_../images/Emo189.gif

בהחלט משפט שמתאים למקרה... קשה להפסיק "לרדוף" אחרי שלום להופעות אחרי שמתאהבים

למעלה