ושוב שלום לכווווולם רק רציתי לשתף ש

ושוב שלום לכווווולם רק רציתי לשתף ש

באמת עוד שבת עברה והייתי אומרת דיי חסרת פעילות בכלל נראה לי שאפילו לשחק טאקי היה נחשב פעילות בישבילי אבל... גם את זה לא עשיתי כמובן מרוב דיכאון וייאוש על חיי האהבה "הפורחים" שלי נהפכתי עוד יותר למלאת חיים ועליזה... בעוד שכול חברותיי מבלות להן עם בחיר ליבן אני יושבת וחושבת על הגייגי החיים וכמובן על מצב החסה בשטחים אז באמת מה טוב בכול היום לרבוץ במחשבות שבמילא לא תגיע לשום מסקנה וכמו שאומר המשורר הידוע והסטרייט אדם אין מוצא לא זזים מכאן אין מוצא וחולף הזמן ובכלל שיר מאוד מאוד מעודד ומשמח סטייל שיריי הדיכאון של אבי ביטר ממני הסינגלית האמיתית בוניטה

ליאן.

New member
סלחו לי על ההתנשאות אבל...

למצוא בן זוג זה לא כל כך מסובך. בפורום הזה יש לך לפחות 30 חבר´ה שתוכלי לברור מתוכם, באתרי הכרות עוד כמה מאות, כנ"ל גם בתוכנות כמו אודיגו ובצ´אטים.. וזה רק באינטרנט! בחורים שמחפשים יש גם בכל מקום בחוץ - ברחוב, בסופר, בפאב, מועדון, בית קפה.. או דרך העבודה / חברה שמכירה. חסרים בחורים שיענו על הדרישות שלך ושאת תעני על שלהם ? קשה לי להאמין. אם בבן זוג את חושקת באמת, תחליפי לשירי היפ הופ וצאי מהדכאון הזה. חבל להקדיש אנרגיות ברחמים עצמיים, כשאת יכולה בקלות יחסית (ממש ככה) למצוא בן זוג. תפסיקי לחפש, תתחילי למצוא.. אבל קודם לכן, תפסיקי להתייפח. לדעתי זה מיותר.

רציתי רק להגיד ש.....

תאמת שלמצוא בן וג זה בכלל לא מסובך ממש בעיה למצוא בחור אני ניראת טוב ואין לי בעיה להגיד שכן מתחילים איתיהשאלה היא איזההההההה בן זוג והדגש הוא על האיזה ברור שיש מבחר גדול והכול טוב ויפה בימיינו אבל לי אישית נמאס לחפש ודרך אגב תודה על העצות אני באמת לא אדם קוטר פשוט עוברת עליי תקופה קשה בזמן האחרון ואני בכלל לא יושבת בבית להפך אני מאוד מאוד אוהבת לצאת ולכן המצב הרגשי שלי מעיב על המצב רוח שלי תודה רבה בכול אופן

ליאן.

New member
אהמ...

לא אמרתי לרגע שלא מתחילים איתך או שאת צריכה לצאת. אם נמאס לך לחפש, תגדירי את הטיפוס שאת מחפשת ונשתדל לעזור לך לאתר את אותו נסיך חלומותייך.. חבל לשקוע ולהתבאס אם את אכן מעוניינת בבן זוג (זה הרושם שנתת עד כה) כי זו בעיה זמנית ביותר. ואם תרצי, יש פורום שאולי יוכל לעזור לך בשיפור מצב הרוח. להרגיש טוב!

citizen dildo

New member
אהמ אהמ....

ואני מרגיש טוב סתם ככה!
אמנם אני סינגל מצוי, ויכול בהחלט להיות יותר מעניין עם מישהי חמודה וכיפית, בעצם בטוח יהיה יותר מעניין, אבל אני עדיין מרגיש עלאכיפאק!

גלינקה

New member
צודק! צודק! צודק! ../images/Emo6.gif

אני תומכת בך במאה אחוז! גם אני כרגע לבד, והיה עדיף להיות בשניים אבל בכל דבר צריך למצוא גם את הפלוסים... אז תמשיך להרגיש עלאכיפאק!
גל

רגע, רגע (ויש משל לבוניטה)

כולה שיתפה אותנו הבוניטה בשלל מחשבותיה בבוקרו של יום א´, וכבר שולחים אותה לפורומים אחרים? והרי מן הידועות היא, שלחיי הסינגל עליות ואף ירידות, ובוניטנו רק רצתה לומר שהפעם התחילה את השבוע בירידה. קורה. בשביל זה יש חברים, ולדעתי אין לנזוף בה על כך. ולבוניטה היקרה - האמת, (כמעט) כל מה שכתבה ליאן נכון. אז טוב ששיתפת אותנו במצב רוחך השפוף משהו בעקבות אי מציאת הדאבל שלך ורביצתך הביתית. למה הדבר דומה? לאותו יהודי שהיה מתפלל אצל אלוהיו מידי שבוע למען יזכה בלוטו, לאחר תקופה באו המלאכים אצל האלוהים וסחו לו "אלוהים, אחי, הבנאדם מתפלל יום וערב, תן לו איזה זכיה אחת ושיעזוב אותנו במנוחה". אמר אלוהים "אתן, בכיף אתן, אבל קודם שיקנה כרטיס". הבנת את הנמשל? שיהיה לך שבוע (יותר) טוב.

תודה רבה נער מעלית

אכן העלית את רוחי במשליי החוכמה שלך יש משהו מאוד נכון בדברייך ואני באמת לא הבנתי מה חטאתי ומה פשעתי ששתפתי אנשים בהגיגיי מחשבותיי הריי זה מטרת הפורום פה תקנו אותי אם אני טועה לכתוב גם את החיובי וגם את השלילי בחיים ואני באמת לא מבינה פשוט היה לי שבוע מגעיל ובנוסף אני עכשיו חולה דבר שעוד יותר מאפיל על מצב רוחי תודה רבה שהיית אחד שמבין מה באמת התכוונתי לומר

ליאן.

New member
וואווווווו...!

אני לא יודעת על מה את מדברת (אולי קראי שנית את כתביי?). לא חטאת ולא פשעת. סליחה שניסיתי להיות לך לעזר. ´לא תודה´, היה מספק בהחלט.

ליאן.

New member
לא שלחתי אותה *מ*הפורום

אלא נתתי לה עוד אפשרות לשיפור מצב הרוח.

ליאן מתוקה...../images/Emo39.gif

לא התכוונתי להגיד שדברייך חסריי שחר או שהתכוונת לפגוע בי להפך הבנתי את כוונתך הטובה ממני אלייך קבלי התנצלות אם לא הבנתי אותך נכון בוניטההההההה

למעלה