ושוב שלום, עכשיו אני מחפש מיקסר

seani

New member
ושוב שלום, עכשיו אני מחפש מיקסר

עם מנוע מספיק חזק כדי ללוש בצק. הלב אומר kitchenaid הכיס לא כל כך מסכים איתו. מה דעתכם על המיקסרים של קנווד עם הספק של 1000 ואט ? זה מספיק חזק כדי ללוש בצק ? יש לכם אולי עוד רעיונות ? נ.ב. במוסף סוף שבוע של מעריב הופיע מתכון חביב מאוד לבייגלה. ניסיתי אותו היום ויצא ממש אחלה, אם זה מעניין מישהו אני ארשום אותו כאן. תודה מראש

droli

New member
דיונים, סקרים, דעות - הכל בארכיון

קישטן לעומת קנווד. אין דעה אחת!!

r66

New member
מאוד מעניין המתכון לבייגל'ה

אגב, יש לי מיקסר קנווד 1000 וואט והוא עומד יפה מאוד במטלות. אני מכינה איתו בצקים רק עד 1 ק"ג קמח. חברה שלי הכינה גם עם 2 ק"ג, אבל לדעתי זה יתיש אותו

seani

New member
מתכון לבייגלה

500 גר קמח רגיל 50 גר סוכר 2 כפיות מחוקות מלח 250 מ"ל מים פושרים 2 כפות שמן רגיל (לא זית) 30 גר שמרים טריים לציפוי: ביצה טרופה עם כפית מים שומשום, מלח גס, פרג הכנה: מערבבים קמח, סוכר ומלח בקערה. בקערה נוספת מערבבים את השמרים המים והשמן. כאשר כל השמרים נמסים מוסיפים אותם לחומרים היבשים ולשים במערבל 10 דק'. מכסים במגבת ומתפיחים עד שהבצק מכפיל את הנפח. לשים שוב ומחלקים ל 12 חלקים. כל חלק לשים לצורת כדור ועושים חור באמצע ומעצבים לצורה של בייגלה. בסיר גדול מרתיחים 5 ל' מים עם מלח. מכניסים את הבייגלה וכאשר הם צפים מודדים דקה והוכים לצד השני לעוד דקה. הבייגלה צריך להכפיל את הנפח. מחכים שהבצק יתקרר ואז על תבנית מברישים עם ביצה ומפזרים מעט מהציפי. אופים ב 200 מעלות 15-25 דק' עד שהם מזהיבים. מומלץ בחום.

yaelha

New member
אני קניתי קיצ'נאייד במכרז של המדינה

ב 1850 ש"ח בלבד שזה כמעט חצי מחיר ויש מקומות ברשת שאפשר לקנות ללא מכרז ב 2600 ש"ח. לדעתי, אם אוהבים להתעסק עם בצק לא להתפשר על מיקסר!! עדיף להוסיף כמה שקלים ולא לקנות ולהתבאס. אני משוחדת על קיצ'נאייד. אין אין אין. מצורף מבחן ביצועים של מיקסרים בכתבה של ynet

טייני1

New member
כשחיפשתי מיקסר עשיתי חיפוש בפורום

והחלטתי ללכת על הקנווד החצי תעשייתי KM800 אחרי שקראתי את כל ההמלצות. מה אני אגיד לכם, אני מאוהבת בו לגמרי
לש כמו גדול (והוא גדול), מקציף כמו קטן (ז"א, מקציף מעולה אפילו אם יש ממש מעט חלבונים)... מה עוד צריך לבקש? אה, והוא גם יפה
לדעתי יש קנאה מסויימת מצד החצי השני שלי מאז שהמיקסר הגיע... ממליצה בחום!

טייני1

New member
תלוי איפה קונים. קניתי דרך האינטרנט

עלה לי 2535 ש"ח או משהו כזה, ב 12 תשלומים. הגיע תוך כמה ימים ספורים (למרות שאמרו שיגיע תוך 14 יום) ישר לזרועותי המצפות

seani

New member
באולסייל יש אותו במכירה פומבית

במחיר פתיחה של 2475 שח. לא ניראה לי שאני אצליח להשיג אותו ב-50 שח יותר..

תימולש

New member
שם גם מידי יום בשעה 12:00 או 12:30

הוא מוצע במכירה פומבית החל מ-1 ש"ח וראיתי שזוכים בו ב1000 ש"ח. ד"א גם היום בשעה 22:30 החל מ1 ש"ח

א ג ו ר ה

New member
מוגזם../images/Emo188.gif

פו זה עולה 250 - 300 דולר הקיצנט החזק הקיצנט323 עולה פו 180 דולר בחנות רגילה אז המחיר בארץ פשוט מוגזם ומרגיז למה מה ?וגם אולי מישהו יודע איזה סוג של דג הולך עם פיש אנד ציפס [הכונה דג לבן אוו אדום או יבש ] תודה ואל תהיו פרירים לא ליקנות במחירים כאלו מופקעים

ענתבר

New member
את מתכוונת למתכון שפירסמה אודטה?

אם כן הוא אכן נראה פיצוצי....

למעלה