ושוב שלילי, עוד הפריה ירדה לטימיון

נטע3

New member
ושוב שלילי, עוד הפריה ירדה לטימיון ../images/Emo7.gif

הייאוש נעשה יותר נוח.

אני מצטערת לשמוע... ../images/Emo7.gif

שולחת לך חיבוק
שולחת לך שמש
מאחלת לך שאחרי היאוש והדמעות יבוא אושר גדול, ומהר !!!

נוג

New member
לנטע ../images/Emo14.gif

הי, שולחת לך חיבוק (נעלמו לי האיקונים), תחזיקי מעמד ואל תכנעי אסור לתת ליאוש להיות יותר נוח. אני יודעת כמה זה כואב מאכזב ומתיש ועוד ועוד פעם אחר פעם ולפעמים יש תחושה שנגמרו הכוחות והיאוש משתלט וצובע הכל בשחור. כואבת ובוכה איתך אך מאמינה באור שבקצה המנהרה, תחזיקי מעמד הרבה חיבוקים ומחשבות חיוביות נוג

עמית@

New member
ממציאה לך מילת ניחומים חדשה,

כי נעלמו לי כל הישנות, איבדו מטעמן. עמית

אוראושר

New member
../images/Emo14.gif ../images/Emo14.gif ../images/Emo14.gif

מצטערת לשמוע מקווה שבפעם הבאה יהיה יותר טוב

אוראושר

New member
לכל המקסימות בפורום

אחרי שלושה ימים בפורום פשוט כבשתן אותי כל היום אני רק נכנסת ויוצאת, קוראת וכותבת ולא מפסיקה לחשוב על כולן סוף סוף הגיע יום חמישי וסוף השבוע בפתח מקווה לקרוא ביום ראשון בפורום ולחייך יותר שיהיה לכולכן סוף שבוע נפלא לכל המחכות לתשובה
שיהיה לנו סוף שבוע עם כמה שפחות כאבים............ שולחת לכולכן

DDNL

New member
מצטערת איתך. אבל אנא-רק בלי יאוש

מאחלת לך להנות בקרוב מחוסר נוחות של הריון

מירה@

New member
נטע,

אני מצטערת לשמוע. כואב לשמוע כי הייאוש נעשה נוח אך אסור להרים ידיים, פשוט אסור אולי לקחת קצת חופש מהכל ולחזור בכוחות מחודשים אל ייאוש! רק טוב מירה

נטע יקרה,

אני יודעת למה את מתכוונת כשאת כותבת שהיאוש נעשה יותר נוח, אבל זה לא מה שימנע ממך להמשיך הלאה, נכון??? עצוב, עצוב לקבל עוד שלילי ועוד אחד, אבל בסופו של דבר תבוא הבטא החיובית המדהימה שלך, ואז נראה אותך...

../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif מיצטער מיצטער

אני מבקש רק דבר אחד אל תיתיאשי . שולח לך
מנחם
רק שאישתי לא תיראה
מחייך למרות הכול

יעל@

New member
נטע ../images/Emo7.gif

לעולם לא נח עם היאוש, ומותר לכאוב ולבכות. שולחת חיבוק גדול,
יעל

טביקאט

New member
נטע

זה רק נראה כאילו היאוש הופך נוח יותר. הוא לא. זו ההדחקה שמתחזקת מטיפול לטיפול... מאחלת לך הצלחה בטיפול הבא (שהרי לא באמת התייאשת) טביקאט

נועם@בת

New member
זה נוח זה? חכי עד שהבטן תבלוט

לך ולא תזכרי אם נעלת נעליים או לא, אז תראי מה זה נוחיות
מחבקת חזק נטע, ועצובה בשבילך. היאוש לא יותר נוח, הוא רק יותר מוכר. במשך הזמן אנחנו לומדות לקבל את המציאות, לבנות פחות ציפיות ולהשבר לפחות רסיסים. אבל זה עדיין כואב, וזה עדיין שלילי. ויום אחד יקירה, זה יהיה כל כך חיובי, שלא תדעי מאין זה בא, אבל יהיה בטוח לאן את הולכת.
גדול ומעודד כי חייב להיות טוב יותר נועם

הרמוניה

New member
צר לי.... ../images/Emo14.gif

אל תתרגלי יותר מידי ליאוש- בסוף נצליח לגרש אותו שולחת חיוק ענק ומלאי תקוות לעתיד הרמוניה

ligo

New member
sorry מתוקה

בסופו של דבר גם היאוש, כמה שהוא נוח, יפנה את מקומו לאושר ולמתיקות של החיובי. תאמיני.

למעלה