ושוב..שממה

glitter8

New member
ושוב..שממה../images/Emo121.gif

חחח...עליזה, גנבתי לך את התפקיד....

willo1

New member
חחחחח

אני יוצאת ליומיים טיול לצפון
שיהיה לכם נחמד פה במרכז
אפילו ענבל כבר לא בצפון (נכון?)

willo1

New member
ושוב בצפון

הפעם טיול צוות. אחזור בע"ה יום שני

ronatd

New member
אם יש שממה בפורום

אם יש שממה בפורום זה כנראה בגלל האנשים הכותבים בפורום, שכן האנשים הם אלו שעושים את הפורום. כנסו למשל לפורום של מירי מסיקה, וראו את ההבדל, פורום מאוד פעיל של זמרת מקסימה. גם עידן רייכל מקסים, אין עליו.

glitter8

New member
ברוכה הבאה..

אז מה את אומרת בעצם? שאנחנו משעממים? תראי את השרשור שהיה פה אחרי המפגש פורום ואולי תקבלי רושם אחר.. ו..בבקשה..אל תשווי בין מסיקה לרייכל..אוקיי?? אני משערת שבעוד 20 שנה מי שישרוד בתעשייה מבן השניים יהיה דווקא רייכל, למרות שיש עליה קצת כשרון..

ronatd

New member
קודם כל אני גבר

נעים מאוד, שמי דוד. אני חושב שגם עידן רייכל וגם מירי מסיקה הם אמנים מאוד מוכשרים, וכך גם כברה קסאי, דין דין אביב, ושאר חברי הפרוייקט. יש הרבה מאוד אמנים מוכשרים במוסיקה הישראלית, גם שלומי שבת ואחינועם ניני מאוד מוכשרים, לטעמי. דוד.

glitter8

New member
הופס, סליחה, ברוך הבא../images/Emo13.gif

בהחלט, אנחנו מדינה קטנה ברוכה בכשרונות!

אני לא חושבת שהיא האשימה את עידן בשממה

פשוט אין כ"כ על מה לדבר, מסתבר... לא בכוח

glitter8

New member
טוב, אז אני אספר לכם...ש..

קניתי מערכת סטראו חדש בת ז.....ה....איזה סאונד לפנים.... עוד מעט רייכל יכנס לשם כמו ענק!!! וירעיד לי ת'קירות של הבית!

willo1

New member
אאוץ'

זה כאב. יקירי, מירי מסיקה לא מפסיקה לעבוד ולעשות דברים שלא בהכרח קשורים רק למוסיקה (הסרט שלוש אימהות למשל) מה גם שלא מזמן היא הוציאה אלבום שני. אנחנו מחכים לאלבום חדש של רייכל כבר די הרבה זמן. והוא בניגוד למסיקה די נעלם מהשטח עד שיש לו תקליט חדש (חוץ מכמה הופעות פה ושם) אז כשמירי מסיקה לא תעשה כלום תקופה ארוכה נשווה בין הפורומים ונראה אה
חוצמזה אם אתה אוהד עידן אתה מוזמן להצטרף אלינו

alizak1

New member
שירן...

תראי,זה די נכון שהוא נעלם אבל הוא לא עושה הופעות רק פה ושם הוא מופיע כל הזמן בכל מקום בעולם....ואני אישית חושבת שבקצב הזה נוכל לחכות לאלבום עוד הרבה זמן כי בשביל לכתוב בן אדם צריך רוגע, שקט, שיגרה וזמן עם עצמו וכשבן אדם כל הזמן בהופעות זה לא מה שיש לו בשפע...ולכן יכול מאד להיות שהאלבום הזה יתעכב עוד הרבה.

אני מאוד מקווה שלא

ולא רק בשבילי ובשביל המעריצים שלו, שבאמת יושבים ומחכים לאלבום הבא. אני מקווה בשביל אותם אנשים שנחשפו למוזיקה של הפרויקט, ועשויים לשכוח קצת מהפרויקט עד שייצא הדיסק הבא. אני מקווה מאוד כי אני יודעת שדברים כאלה יכולים לקרות מניסיון- בכיתה ט'-י' אהבתי בצורה כמעט אובססיבית את היהודים, ואחרי שחיכיתי בסביבות השנתיים לדיסק חדש (שלא יצא עד היום, אגב) התחלתי להשתעמם מהחומרים, כל הזמן אותן ההופעות, אותו הפלייליסט (ולהן היה יותר גיוון, יש להם 3 דיסקים ולא 2). אז נטשתי. וכואב לי הלב לחשוב שזה יקרה לעידן מהסיבה הזאת. לפי דעתי, 3 שנים בין דיסק לדיסק זה המקסימום שאפשר לתת לקהל לחכות למשהו חדש.

betti10

New member
דנוש...ולכן אמרתי

שאתם תראו שהוא יוציא את האלבום בערך סוף 2007 - 2008... 3 שנים. האחרון יצא ב-2005. :) עכשיו הוא עדיין עובד עליו בין הופעה לראיון להזמנות לארועים... ואת צודקת. כמה שאני אוהבת את השירים שלו אני רוצה לשמוע כבר משהו חדש...וכן, זה יכול לגרום לאנשים לנטוש, הרי שהוא לא היחיד בתעשייה שמוציא אלבומים וכל יום מוציאים ונחשפים למוזיקה חדשה אז באמת חבל. אם לא אלבום אז דיסק של ההופעה, אם לא דיסק אז לפחות איזה קליפ חדש, העיקר "לשמור" על הקהל שלו, שלא ייעלם. אגב, אלבומים חדשים - יצא לרדיו סינגל של שרון קרלן "נהר של טעיות" שרייכל הלחין אותו,(שיר יפה והלחן...גם כמובן) שזה אומר שאולי הוא לא מופיע הרבה אבל עדיין מתעסק בעניינים אחרים כמו להלחין שירים לזמרים אחרים שגם צורך זמן. לסיכום: יאללללללללה....שיוציא איזה משהו !!!

שלא יוציא עדיין דיסק של הופעה

עד כמה שלזה אני הכי מחכה בימים אלו... אחרי הדיסק השלישי, לדעתי, יהיה נכון להוציא דיסק לייב.. יהיה גיוון יותר גדול של השירים

willo1

New member
איפה ראית שאמרתי שהוא לא נעלם דארלינג?

לא הכחשתי. אפילו אמרתי בעצמי שהוא לא עושה כרגע שום דבר שממש נראה לעין, שוב, בניגוד למסיקה.

betti10

New member
הוא לא נעלם...צודקת בהחלט!

הוא מתעסק בפרוייקטים שלא תמיד נראים לעין... האמת שאני לא יודעת איך אפשר להשוות בין רייכל למסיקה. מסיקה היא זמרת מוכשרת עם קול אכותי אבל רייכל הוא הרבה מעבר לשירה, הוא גם כותב ומלחין...בקיצור - יוצר, כך שאין איך ומה להשווות. אבל כל אחד וטעמו... :)

willo1

New member
וואי, התחלתי להגיד

את שיר השירים בערב שבת וכל פעם שאני עוברת על המילים שהוא לקח לשיר אני מתחילה לקרוא לפי המנגינה של רייכל חחחחח

למעלה