ושוב שממה.....

alizak1

New member
ושוב שממה......./images/Emo121.gif

הגיע הזמן שגם עידן יחדש משהו,למשל אלבום חדש,כי אם הוא לא מחדש כלום בעצם כמעט ואין על מה לדבר-זה הרי הפורום שלו....

glitter8

New member
שממה...

אולי אני אצליח להשיג כרטיס להופעה ביגור הערב...

glitter8

New member
ישששש!!! השגתי כרטיס!!

הערב אני אראה (שוב) את הפרוייקט! איזה כיף לי!

glitter8

New member
חופשי פינק אותי היום...

חחח
שירן כבר יודעת למה אני מחייכת... השתחלתי לחזרה לפני ההופעה וזכיתי לראות את עידן בלי חולצה!!!! שיואוווווווווו ההופעה היתה מדהימה, למרות שכל הקהל היו מורים...בעעע עידן היה ממש במיטבו, סיפר את העיניינים הרגילים, אני כרגיל, רקדתי כמו משוגעת ונהנתי בטירוף! בסוף ההופעה הוא ישר ברח ולא יצא לי לדבר איתו
אבל היה אחלה!

alizak1

New member
לראות את עידן בלי חולצה?!../images/Emo153.gif

הוא לא נראה לי מסוג האנשים שכל כך מלהיב לראות בלי חולצה,הוא יותר מדי מלא תוכן פנימי אמיתי בשביל להתעסק בדברים האלה...בכל מקרה ממש מעולה שניהנת ועוד הצלחת לראות חזרה לפני ההופעה,איך עושים את זה?!

glitter8

New member
תוכן פנימי אמיתי...חחחחח

גם חיצוני, מותק, גם חיצוני....

glitter8

New member
שלום לך!

חדשה? ותשובה לעליזה.. אולי נשאר לי מהילדות...אבא שלי עבד בתזמורת רשות השידור בירושלים, הם היו יושבים בתיאטרון ירושלים והוא היה לוקח אותי לכל החזרות שלהם, אז אני כבר רגילה להשתחל למאחורי קלעים של אולמות בלי לעשות מזה עניין, לא שואלת אף אחד, פשוט נכנסת ואף אחד לא שואל אותי שאלות... הפעם פשוט אמרתי שאני צריכה ללכת דחוף לשירותים ובאולם של יגור יש שירותים רק בקומה של הכניסה לאולם, וזה מין אולם בלי דלתות...(קיבוצניקי משהו..) אז פשוט נכנסתי..ראיתי את אורי, אבל אני לא בטוחה שהיא זכרה אותי, ואז ראיתי גם את עידן , ובשלב מסויים גם הוא הסתכל עלי אז עשיתי לו שלום

alizak1

New member
סחתיין....

ודרל אגב,"החדשה" זאת אחות של שירן-שלומדת איתי באותה הכיתה...חחחחחחחח

willo1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב טעיתי. זה השירשור הכי משעשע אוור

glitter8

New member
כן

אבל התאורה היתה ככה שלא ממש ראיתי..נראה לי שהוא חייך
לקח לי קצת זמן להתרגל לחושך.. (וגם הייתי קצת בהלם מהעניין עם החולצה...(ז"א בלי..)

willo1

New member
אה יופי

נחמד. מעניין אם הוא זכר אותך או החזיר שלום בלי קשר

glitter8

New member
נראה לי שהוא זכר אותי

כי פגשתי אותו פעמיים לפני המפגש, ואחרי המתנה שנתתי לו אני רוצה לראות שהוא לא זוכר אותי... אבל עכשיו ממש בא לי ללכת לעוד הופעה.. מי בא?

alizak1

New member
זה כאילו בתקווה לראות אותו שוב בלי...

חולצה אן אולי הפעם גם בלי משהן אחר....

glitter8

New member
חחח...לא...דווקא לא...

סתם כאב לב...תפוס הבחור... המוזיקה שלו עושה לי משהו טוב... ולראות אותו מעיף ת'ראסטות....מאגניבבבב

למעלה