ושוב...Help!

KOBINET

New member
מחפש מידע באנגלית על הביטלס

היסטוריה של הלהקה, איך היא השפיעה על המוזיקה בתקופה ועד דברים בסגנון הזה אבל שזה יהיה באנגלית בתודה מראש קובי

שלום, אני די חדשה פה אבל אולי בכל..

זאת תוכלו לענות לי על שאלה......יש שיר אחד של הביטלס שכתב ג'ורג האריסון... שיר שקט כזה.... אולי יש המון שירים שהוא כתב, אני לא ממש ותסלחו לי בקיאה בכל מה שקורה פשוט מחפשת שיר....אבל אולי למישהו יש הצעות?!!! אני אודה לכם מאוד, לילה טוב!!!!

רונקי

New member
שלום ביטלמאנים! ../images/Emo13.gif

רציתי לשאול איך קוראים לשיר שהביטלס הלחינו ממודעת פירסום לקרקס.. תודה

tomigirl

New member
סורי על ההודעה....

תשמעו אנשים אני עושה עבודה באנגלית על הביטלס... אני צריכה המון המון המון דברים עליהם..... אני צריכה את הביוגרפיה של ג'ון לנון דיסקוגרפיה של הלהקה דברים על הרצח של ג'ון לנון ועוד..... אם תוכלו לעזור לי ולשים קישורים או כתובות אתרים אני ממש יודה לכם אני חייבת את זה! מקווה שתעזרו לי... רותם

Another Girl

New member
הממ...

קודם כל,ברוכה הבאה
בנוגע לשאלתך: במהלך הקריירה שלו כתב ג'ורג' הריסון המון שירים, גם בביטלס וגם כעצמאי. תצטרכי לתת איזה רמז-זה שיר שהוא כתב אחרי הפירוק? במסגרת הלהקה? את זוכרת מילים מתוך השיר? משהו ספציפי במוסיקה שלו? אם כן זה יכול לעזור לנו לעזור לך.

Another Girl

New member
שלום רותם ../images/Emo140.gif

לפני שנלחצים, אפשר לעבור קודם על רשימת המאמרים- יש ביוגרפיות על כל אחד מחברי הביטלס+ עוד כמה, יש מאמר משובח של מאור על הרצח של ג'ון לנון, מאמר נפלא של דקלה על הפירוק שלהם, על הקשר שלהם לצ'ארלס מנסון ועוד הרבה הרבה דברים. בקישורים גם יש מידע,תוכלי לחפש לפי נושא-ובטאגליינס יש אתר שמוביל לדיסקוגרפיה שלהם...גם בשאלות הנפוצות אולי תוכלי לקבל כמה תשובות אפשריות. אם עדיין תתקשי ותצטרכי עזרה,אנחנו כאן.

דקלה9

New member
ניתן לקנות העתקים

של אותה מודעה היסטורית בחנות הביטלס שבלונדון- לי יש אחד כזה...

Miss CB

New member
ניחוש קל

תנסי את LONG LONG LONG, מתאים לתיאור שלך, שיר מאוד שקט ויפה.

SuperPupik

New member
אולי

שיר האהבה הכי מוכר ונהדר שהוא כתב בתקופת הביטלס(ואולי בכלל..) SOMETHING?

Liraz 6q

New member
עזרה פליז?!

אז ככה.. אני צריכה לעשות איזה ביוגרפיה במסגרת שיעורי אנגלית. החלטתי לעשות על הביטלס. אני צריכה את הקורות החיים שלהם בתור להקה באנגלית. מישו יכול לעזור ?! :) תודה מראש..

Another Girl

New member
שלום לך

לדעתי האתר הזה יוכל לעזור לך מאוד. גם כאן תוכלי למצוא את מבוקשך וכנ"ל פה. כמו כן תוכלי להעזר בכל מאמרי הפורום,הכוללים גם ביוגרפיות של הביטלס ובקישורים. נראה לי שאני יודעת מה פרוייקט הכתיבה הבא שלי.

גיל מ

New member
אנתולוגיה - פרטים

משהו בבקשה יכול לפרט על האנתולוגיה - מה יש שם בדיוק? כמה דיסקים זה אני מתכוון לDVD וכו'

למעלה