ושוב..

wildflower**

New member
ושוב.. ../images/Emo54.gif

ושוב התחושה הזאת משתלטת עליי ואני כבר לא יודעת מה לעשות. אומרים שמצבי הרוח האלה הם הגיל..והם יעברו..אני לא צריכה לדאוג. אומרים שהכול עובר בחיים. וזהו. כבר כמה ימים,בעצם מתחילת החופש,אני מנסה לשפר את המצב רוח שלי,מנסה לחייך,מנסה להתקשר לדבר עם חברים. {למרות שהחברים כבר מזמן לא חברים...אף אחד לא רוצה חברה דכאונית כל הזמן..} ושומדבר לא הולך.פשו שומדבר. אני לא עושה כלום כל היום..אפילו לא יוצאת מהבית.... כל מה שאני רוצה לעשות זה לעזור לאנשים..ואז לסיים את חיי. מעמידה פנים שאין לי עוד הרבה זמן לחיות ורוצה לעשות את כל מה שלא העזתי במשך כל השנים האלה. אני לא מבקשת עזרה....כי אני לא יוצאת מזה. אבל,אולי..אולי זאת באמת רק תקופה.. ואני אתעורר מחר ושומדבר מזה לא יהיה בי יותר. בר

את לא יודעת כמה אני מזדהה.

רק שאני לא רוצה למות. אני באמת חושבת שזו רק תקופה. גם אצלי וגם אצלך.
גלית

feyDo

New member
זה לא יקרה ואת יודעת את זה אחותי...

יש איך לצאת מזה........ רק מבחוץ.... מעזרה חיצונית..... את כבר לא רוצה לצאת מזה אין לך את האמונה בשביל זה ממש.... בגלל זה את דיכאונית ולא מאושרת........ את לא היחידה שאמרו לה את כל זה בכלל גם לי אמרו שזה רק הגיל שזה יעבור אםה זמן אני חושב שהכל טעות אחת גדולה שהדיכאון שלי לא יעבור... אני לא מראה את זה לחברים שהיו לי בכלל זה לא שווה את כל הנטישות האלו שיקרו מזה..... אני אומר לך קבלי עזרה ממישהו שיכול לעזור לך ושעזר כבר לאחרים במצב שלך תקבלי עזרה לא מקצועית אבל עזרה ממישהו שיכול לעשות לך שינוי את צריכה שינוי קיצוני קצת בחיים שלך לפי מה שקראתי עד עכשיו ממה שכתבת בר......וזה בכלל לא הרבה אני חדש כאן מאוד שלך feyDo

wildflower**

New member
מה?מה?

על איזה שינוי חיצוני אתה מדבר? ומה זאת אומרת שינוי קיצוני בחיים שלי? אתה יודע מה אני מרגישה עכשיו?אתה צודק אין לי את האמונה שאני יכולה לצאת מהדכאון הזה... ואני גם לא רוצה לצאת... לא רוצה..רוצה פשוט לשקוע ברחמים עצמיים.... ו..{אני לא אתחיל לדבר כאן על מוות..כי זה בולשיט.גם אם אני אעשה משהו לעצמי אני ידועת שיהיו אנשים שיהיה להם אכפת.. אבל עובדה שעכשיו אין אנשים שמספיק אכפת להם כדי להוריד אותי מזה..} בר

למעלה